Hayırlı olsun. Ne olursunuz şu videoları telefonu dikine tutup çekmeyin. Neden öyle çekiliyor anlamıyorum ? Bakıyorum insanlar çocuklarının anaokulu videolarını bile dikey olarak çekiyorlar. Sanki ömür boyu cep telefonundan izlenecek o videolar. Yazık oluyor o güzelim hatıralara...
Motorun beyaz rengi de güzel ama onun sorunu jantlarının renginde. Ben gri jantı hiç sevmiyorum, keşke beyaz olana da siyah jant koysalardı.
Motoru 18 bin TL yaparlarsa satmaları imkansız olur. Bu durumda 11500 TL'ye son kalan RKS Cruiser'lar veya 14 bin TL'ye Bleackster, o da olmadı 8500 TL'ye Falcon Freedom alınabilir.
Yedek parça yönünden sıkıntılar olduğunu duyuyorum doğrumu?
Teşekkürler. Avrupada 4.000 avroya satılıyor şu anda Daystar. 17.000 TL ye burada satılması zor görünüyor ama Türkye de tüm Asya Bayi ağına gelirse ve yedek parça vb. sıkıntıları çözülürse satar hocam. 250 cc Regal ve Hyosung şu anda 14.000 TL zaten. Onlarda 2015-2016 modelleri. RKS, Falcon vb tabiki iyi alternatifler ama farklı sınıflardalar. Bana kalırsa fiyat performans düşünürsek CBF 150 den daha iyi bir motor yok![]()
daystarda iyidir gvde iyidir.. ama şunu unutmamak lazım gv çift silindirdir daha güzel gider atak bir motoru var ama daha fazla yakıcakdır daystara göre .. benim tahminim gazı açdığında gv de rahat 4.5 leri rahat görürsün..
daytstarda aea videosunda son gaz gitmesine devamlı gaz açmasına rağmen ortalama 3.2 yi geçemediğini söylemişdiki bu değerler çok çok iyi değerler .. demek ki ekonomik kullansan baya baya az yakıcak yakıtı koklıycak..
Merhaba. lastikleri değiştirdiniz mi bu döüşleri orjinal lastikle mi yapıyorsunuz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:36 ----------
Merhaba. lastikleri değiştirdiniz mi bu döüşleri orjinal lastikle mi yapıyorsunuz.