yok yok öyle deyilde zaten 15000 bakımında kayışı kontrol ettirdim usta sıfır gibi hiç bişey yok dedi temizledi aynen bakımını yapıp monte etti bide vibrasyon olmadığı için şükür ,ustanın dediğine göre bu vaziyette kayış eskimezmiş arabanın tirger kayışı gibi düşünün yani ,kayışta maşşallah çinlilerle alakası yok daha kalın sağlam bişey
kitleme olayına gelince tam olarak 145 den sonra nekadar yokuş aşşağı olursa olsun daha gitmiyo (gidecegi varsada)yani ibre orada kalıyo büyük ihtimalle gaz kesici var zaten bende makinamı sevdiğim için limitlerini çok çok zorlayıpta üzmüyorum sadece motorumu tanıma esnasındaki bilgimi aktarayım dedim zaten ceyrek gazı otobanda hiç kısma ,rahat rahat virasyonsuz motor hiç bagırmadan 130 yapıyosun (düz yolda)en keyifli yolculukda böyle olur zaten demi :cherry:
yakıtına gelince ölçümü çok kolay 10'ytl 100km,20'ytlye 200km,30'ytlye 300 km diye gidiyo işte basa bas deyil tabi virajlı yavaşlamalıı hızlanmalı uzun yolda kısacası varadero olmasada 1gıramından 155kilosuna kadar helal olsun sadece motosiklet için konuşuyorum hee yanlış anlaşılmasın alıcı satıcıyla işim yok reklam yapmıyorum yani

buarada camadan kardeş hayırlı olsun demişsinde motoru yeni almadım sadece kullanıcı adımı deyiştirdim Y.K by