eyer bumotoru satarsam en büyük nedenlerinden biride ya güzel motormuş kçpara buya sorusundan kurtulmak içindir
benzinliğe gidiyom çalışanlar sorar ,biyere parkediyorum esnaflar fiyat ve teknik bilgi ister,polis çeviriyo o bile aynı be kardeşim adam 1200gs ye biniyo benim kinin fiyat ve teknik detaylarını istiyor yeterbe:mrgreen:
ya şimdi ,hem göze hoş geliyo hem alınabilecek gibi imajı olduğu için bide, bilinmediği için milletin dikkatini çekiyo heralde, ancak fiyatını daha ucuz tahmin ediyolar heralde sıfırı 7 civarı deyince şaşırıyolar ,motoru bilmedikleri için tabiki, ancak bence malum sorunlar hariç motor hem süper,hemde fiyatı ucuz bile
atlantik kullandım daelimin yanına bile yaklaşamaz
kymco italyanlara motor yapıyosa ,onlaramı daha iyisini yapar yoksa kendi markasınamı ,zaten 100bin garanti vermesindende belli valla ben 1000lik motorda alsam motor yatta alsam genede bunu satmam simdi kimseye vermiyom ama sonra herkez binsin valla emektar olacak motor yani
bide geçen bisoru sordum bi camadan arkadaş cevap verdi herkez tatilde heralde ,cevap biraz eşek şakası gibi ama ciddi deyil yani espiri olarak algılar sanız sevinirim

şimdi ,
dünyada gözleriniz kapalı olsabile uzaktan gelişinden taniyabileceğiniz benzer özellikleri olan iki marka vardır
birisi gümbür gümbür ramazan davulcusu geliyomuş gibi motor sesi çıkaran ve hemen tanınan harley davitson :cyclopsan ( hiç tarzım deyil tabiki)
diyeride eşi benzeri olmayan balata cıyaktaması ve uzaktan ben geliyooom diyen patlak egsoz sesiyle daelim

lütfen kızmayın motor iyi sadece aklıma geldi yazıyım dedim sonuçta egsozu at çöpe iyisini al arka firene gelince :silent

nuda kaldır at önfiren neyimize yetmiyo

sorun halloldu