elctricsky geçmiş olsun arkadaşım

ale:
Neler hissediğini anlıyabiliyorum. Uzun zamandan beri forma girmiyordum. Bende 10 gün önce kaza yaptım. Motorum hala servisde, önüme ters yola araba kafa çıkardı. Ani fren yaptım ve motor hızlı bi şekilde ne olduğunu anlamadn kendini salladı ve sağ tarafa asaltda yapıştım. Bendeki mont shrak marka ve Allah'dan beni korudu montum filan yırtıtdı yerde 7-8 metre sürklendim. Ama sadece bacağımın yanında eziklik oldu. Motor desen kayarak arabanın altına girdi ön taraf sağ yan tarafa ve benzin deposu motor tutucular filan kırıldı. Motoru dün alamaya gittim ve gördüğüm görüntü sinirlerimi oynatı parçalar tutmamış birini ve servisdeki usta bana bunlar daha sonradan ısınınca yerleşir dedi bende herhalde Ağustosu beklicem ısınsın diye. Bende motomaxdan yardım istedim bugün oradan biri gidicek ve motor bakıcaklar. Bende senin gb fren sorunundan oldu ama inan ne senin nede motorun suçu yok olay çok ani gereçekleştiği için yapılcak pek bişey kalmıyor. Ama 4 gözle bekliyorum motoruma kavuşmayı bu arada eve söylemedim sürekli motoru soruyorlar duysalar motoru sadece ruyamda görürüm artık.

r:
Neyse sanada bana çok geçmiş olsun olayı iyi yönünden bak electricsky adama çarpsan daha çok uğraşabilirdin.
Bu arada motor 5030 da benim sorunları sizdekin aynısı,
Kalkışlarda titreme tarz farklı bişey yapıyor. Sesi değişiyor ama rölanti ayarını artırdığında düzelmişti. Ben bu sorun için karbilatörü temizlettim ama ilgisi yok haberiniz olsun.
Hız göstergesi fazla gösteriyor. Göstergeyi garanti kapsamında değişitirebiliriz. Ama bunun hiçbişey değiştiremeceğini söylediler gelende aynı sorun veya az gösterme olabilir diyorlar.
Frenlerde ama bende ötme yapmıyor. Önceden yapıyordu ama uzun zamandır bu şekilde bi sorun yaşamıyorum. Frenlerin ötmesi balatların sert olmsından yaşandığı söyleniyor.
Disklerde sürtünme, tekerlekleri boşta çevirdiğinizde disklere sürtme sesi gb ses geliyor. Bu her motorda yaşanabilir bi şey olduğunu söylüyor. Bi sorun olmadığını söyledi bi kaç farklı usta.
Bazı yerlerde ufak paslanmalar. Bu motorun açıkda olamsından yaşanabilcek bi sorunmuş. Servisde bi kaç Bmw motor sahiplerinede sordum bu tarz ufak paslanmaları bmw bilemedi çözemedi diyorlar.
Egzosda paslanma, şu anda çok az yaşamış olsamda ileride sizind yaşacağınız bi sorun. 20.00 km bi daelim gördüm eqzosu pas içindeydi. Bunu çöüzmü 27 ytl karşılığı 800 C derecelik egzos boyası almak.
Ön camın kısalığı bunu yetkili firmaya sordum ellerinde vede yurtdışında uzun camın olmadığın 2006 modelelrde kısa olarak üretirdiğini söylediler. Uzun cam yapmak isteyenler 50-80 arası bi tutar karşılığı istedikleri kadar uzunlukda cam yaptırabilirler
Ön kısımda çukarlarda tümsekler vede biraz yüksek her hangi bi taşda gelen bi lak lak ses yapmasorunu var. Bu sorunla ilgili araştırdığımda ya ön teleskopik çatların içindeki yayların arasında boşluk oluştuğun yada direksiyon kısmı ile ilgili bi boşluk olduğunu söylüyor. Ama sorun nereden kaynaklandığın bilemiyorum.
Bu sorunlar önceden yaşadığım sorunlar motorum şu anda servisde tamirde ilerliyen zamanlar ne gösteril bilemiyorum.