Daelim DAELİM Bilgi Paylaşımı ve Dayanışma

Saati Çin malları ile bir süreliğine çözdüm. Fakat yağmurda problem oluyor.

Bu arada bizim buluşma işide yalan oldu galiba :)

Valla abi ben buluşma olayına çok sevinirim,hatta çok keyifli olurdu,faydasıda olurdu,ama ben Ankaradayım işte....ama bahar gibi filan mutlaka bi istanbul yapmayı planlıyorum..

Istanbul'da ki arkadaşlar ve Ankara'dan cesur yürekler :) ...Bir önerim var..Önümüzdeki hafta Cmts günü(25.11) sapanca kar tepe gezisine ne dersiniz? Kar tepe yolu mükemmelen asfaltlanmış, zaten sapancaya gidişimiz otobandan olacak..Sapanca içinde veya kar tepe yolu üzerinde güzel kayıntı yapılabilecek yerlerde var..Sabah 09-10.00 gibi hareket eder, akşam da geçe kalmadan dönebiliriz..Ne dersiniz ? şöyle 4-5 motor olsak en azından çokkeyifli olur diye düşünüyorum..

arkadaşlar ben yamaha x-max250 kullanıyorum gayet memnunum.bir arkadaşıma s250 almayı düşünüyoruz.düşünceleriniz öğrenebilirsem s250 hakkında,çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.

slm coolrider.umarım anlaşırız.motorun resimlerde görünüşü güzel.hoşuma gitti.arkadaşım da beğenirse almak istiyoruz.görüşmek üzere.

Ben hava muhalefeti nedeniyle katılamam..çünkü asla hasta olmamam gereken bir mesleğim var..(şarkıcılık)bu nedenle riske atamıyorum uzun yol için..
69denizci,bu fiyata bundan daha iyi bir 250 scooter bulacağını sanmıyorum..ben çok çok memnunum...

Bu forum sanırım kış uykusuna yatmış :) gezi olayı yatar gibi görünüyor..Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim..Umarım başka bir sefere...

Selam Dostlar,
Valla motoru kış uykusuna yatırmaya şimdilik niyetim yok..Kar performansını merak ediyorum..:) Gezi işini yapmak için henüz geç değil.. Kartepe de iyi fikir.. Bu arada benim km 3500 'e geldi...Şu an hala frenlerim ciyaklıyo , onun haricinde şikayet yok.. Bu arada bugün Beşiktaş'ta karşıdan gelirken karşılaştığım S2 li arkadaşa da buradan selam....
Rüzgarınız bol olsun..(Köprü hariç)

cangoloz selam..beşiktaştaki bendim :)
Fren sesi için tek çözüm balata spreyi..düzenli kullanırsan sesin azaldığını ve hatta kesildiğini hissedeceksin..
gezi olayı sanırım katılımcı eksikliğinden iptal..Başka sefere inşallah, gerçi ben motoru sattım ama, forumu asla satmam !!

Hayırlı olsun coolrider,merakımdan soruyorum kaça sattın acaba?yeni motor düşünüyomusun?

Arkadaşlar benim motorda son zamanlarda artan bir problem var..kalkışlarda silkelenme normal olmayan bi titreşim ve bununla birlikte gelen tuhaf bi ses var...kalkıştan sonra hiçbi sorun olmadan tam performans gidiyorum...bi fikri olan varmı? ya da aynı sorunu yaşayan?

Arkadaşlar benim motorda son zamanlarda artan bir problem var..kalkışlarda silkelenme normal olmayan bi titreşim ve bununla birlikte gelen tuhaf bi ses var...kalkıştan sonra hiçbi sorun olmadan tam performans gidiyorum...bi fikri olan varmı? ya da aynı sorunu yaşayan?

Aldığın benzinden olabilir mi ? Bende problem yok.

Selamlar,
Aynı belirtiler bende de mevcut...Bugün servise göstermeyi düşünüyorum..

sanırım bahsettiğin sorun debriyaj balatası ile ilgili .. tam kavrayamama sorunu.. bu sanırım hepsinde var titreme sorunu en azından km arttıkça kendini gösteriyor.. tamamen kurtulmak istiyorsan debriyaj balatalarını değiştirmelisin sanırım..

Valla acaip bir durum...mesela yüksek hızda uzun süre basıp makina iyice ısınınca bu titreşim yok oluyor...ama yoğun trafikte hararet yükseldikçe silkelenme ve sürtünme sesi..bugün bende servise gidicem bakalım..

Herkese merhabalar. Son aylarda bende de aynı problem var. Daha önce yoktu. Havaların soğumasının bir etkisi olabilir mi? Başka ne gibi bir sebebi vardır.
ALi UZUN

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar