Daelim DAELİM Bilgi Paylaşımı ve Dayanışma

çok teşekkür ederim parça tamam şimdi kaldı sadece ve çok önemli benim için çünkü günde 50 km yol yapacam :( yani yakıt kullanan bir arkadaş varsa lütfen bi cevap
daelim s2 250 cc 100 km de kaç litre yakıyor

Rica ederim.ayrıca başka bir scooter sitesinde s2 250 nin 100 km de 5.1 lt yaktığına dair bilgi gördüm inceleye bilirsin linki veriyorum, (http://www.scooturk.net/showthread.php?t=6969 ) ayrıca bu sitede s2 250 nin kendine özel konu başlığı var...

yahu arkadaslar aranıza katılmak üzereyim temiz bir ikinci el roadwin 250 aldım arkadasslarımdan alma diyen çok oldu. bir iki arkadasta s3 vardı onlar öve öve bitiremyorlar ama roadwine gelince hiç fikirleri yok lütfen bana yardım edniniz.

Arkadaşlar benim S2 125 Fİ ye Benzin doldururken benzin taştı ön bölümdeki siyah plastik aksama bulaştı ve çıkmıyor. nasıl çıkarabilirim. yani demem o ki motorun plastik bölümüne benzin sıçratırsak bu benzin burada kalıyor leke gibi çıkmıyor. bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

1200km yaptım rodajlı yeni bitti güzel diyor bakalım km artınca kalitesi çıkar ortaya

yahu arkadaslar aranıza katılmak üzereyim temiz bir ikinci el roadwin 250 aldım arkadasslarımdan alma diyen çok oldu. bir iki arkadasta s3 vardı onlar öve öve bitiremyorlar ama roadwine gelince hiç fikirleri yok lütfen bana yardım edniniz.

Hemen al hiç durma . Sorunsuz makineler.

Herkese merhaba,
Forumda yeniyim, daelim s2 250 ile ilgili bir sorum olacaktı. S2 250 ile kymco grand dik 250 nin parçalarının uyumlu olduğu söylendi. Egzantrik mili ve subap piyanoları bu iki motor için de aynı mıdır ? Kymco'nun parçalarını bulmak daha kolay sanırım bu yüzden soruyorum. Herkese teşekkürler.

Motosikleti
gts 300
ben de daystar 250 ile aranıza katılmış bulunmaktayım :D
hatta bugün ilk benzinimi aldım

Hayırlı olsun. Ben de Daystar almayı düşünüyorum. İlk izlenimleriniz önemli. Paylaşır mısınız?

servislerin durumu nedir? Bisikletçiden bozma bir şey den anlamayan insanlar çoğunlukta sanırım.
Servis deneyimlerinizi iyi yada kötü paylaşırsanız çok faydalı olacak benim için.
S3 alma arifesindeyim ama bu servis meselesi beni oldukça ürkütüyor.

hsk

Merhaba arkadaşlar s2 yi halen kullananınız varmı?
Asya motor distribütör lügûnû devam ettiriyor mu?
Yedek parça konusunda sıkıntı yaşıyor musunuz ?
42 sayfa nin hepsini okudum.İki kronik sorun hariç herkes memnun olmuş.Onlarda egzos ve balata ötmesı.
Yorumlariniz benim için önemli.Şimdiden hepinize teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------

Kimse kalmamış daelim kullanan .s

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------

Nereye gitmiş onca MİLLET.Birisi çıkıp yorum yapsa bari.
Motor çok iyi galiba kimse üzerinden inip de foruma girmiyor.

Son düzenleme:

hsk

Tamir konusunda sıkıntı yok ustam var şükür.Önemli olan yedek parça konusu benim için.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:31 ----------

Kimse kalmamış burada ....

hsk

Bende aranıza katıldım kimse kalmasa da :)))

vEORrA.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar