aman aman maşallah güle güle kullan kazasız belasız
SAol camdan abi ya biliorum ama electricsky arkadasımız basınada aynısı gelmişya hani dedim bi adını koyim sorununen azından ihtimalleri bileyim die yazdım abi sen nasılsın neler yapıosun sarıdevle![]()
r:öncedende bahsettiğim gibi motorum marş motorundan dolayı tahmin ettiğimizbi nedenden dolayı çalışmıodu.kendi motor ustamızolanhakan abimizden rica ettik kırmadıgeldibizim ayağımıza dağattık motoru marşmotoru sapasağlamamamarş dişlisiyani marşmotorununhareketini motora ileten enönemli dişli bitikkkk
((( şuan yatışta motorumbayramdan sonra parçaaraştırılıcak. parcanın bulunup bulunmayacağı fiyatı şuan meçhul:/:salut::salut:
BU ARADA KÜÇÜK BÜYÜK HERKEZİN BAYRAMINI KUTLARIM :rendeer::rendeer::rendeer::rendeAer::rendeer::rendeer:
kuvvetle muhtemel buji piposundandır. bende de zamanında olmuştu kabloyu tamir ettik yola devam.herkese selam
bende hava filtresinin kulaklarını kesip civatalara pul koyarak sıkıştırma yaptım.
bunuda deneye bilirsiniz.
benim s2 kullanan arkadaşlara bir sorum olacak
ikitelli tem yolunda tam gaz gidiyordum.
ortalama surat 140 km civarı
motorum gaz kesip silkeleme yaptı.
bunu bir kac defa farklı zamanlarda yaptı..
bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim
kazasız sürüşler herkese
ben kaldıracağını pek sanmıyorum. normali bile gaz vermezken sönüktü. yada şöyle diyeyim havalı korna taktırdıydım kornaya bastığımda ışıkların güçü azalıyordu.arkadaşlar selam,
aranızda S2 ye xenon taktıran varmı?
bu aralar beynimi tırmalıyor bu konu.
acaba akü+sarj dinamosu v.s. destekler mi?
tşk.
bu forum ölmüş gibi Yaww.. hiç Daelim ci yok mu?