Arkadaşlar ben motor arıyordum.Ailem dahaa önce izin vermediği için alamıyordum ama izin çıktı seneye heralde alacağız gibi görünüyor..bende yazın ehliyet işlemlerine başlayacağım şimdilik yaşım tutmuyor.
Sizler olmasaydın bu motoru göremeyecektim bence sizlerinde aracılık maaşı almanız lazım

şaka bir yana gerçekten baktığım tüm motorlarda çok güzel bilgiler var bu motoru iyice anlattıklarınıza bakarak öğrendim çok güzel görünüyor..
ben uzun yollara çıkmayacağım yazlıkta kullanmak için arıyorum onun için bu motoru tavsiye edermisiniz..history e de baktım ama her yerde küçük denmiş aslında siyah çok güzel görünüyor ama küçük ise olmaz.
ayrıca fazla konuştum ama hepiniz görüyorum ki küçük küçük problemleri olmuş ve parça değiştrmek,bakıma götürmek için aranızda konuşmuşsunuz hepiniz istanbul da old. için iyi ama ben alırsam İzmir de nasıl olacak,nerede bakımını yaptıracağım ayrıca sorun olursa nereye göstereceğim..
bide seneye almayı düşünüyorum fiyatı ozamana kadar düşer mi ne kadar olur acaba. şimdiki fiyatı nasıl bulamadım , hep ikinci eller var o ı ne kadar ve yazın ne kadar olur..
söyleyecekleriniz heralde alıp almamamın kafamda şekillenmesini sağlayacak.O yüzden benim için önemli şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...bekliyorum..