Daelim-150zat Takas Konusunda Yardim

Herkese merhaba cevap verenede vermeyenede şimdiden teşekkür ediyorum..

sahibinden.comdaki ilanıma talip çıktı takas isteniyo..

tereddütlerim var daelim s2 250 motordan genel olarak memnun kalırmıyım? servis ağı ne kadar geniş parçaları pahalı mıdır daelim e gireyimmi yoksa 150zatla dewam mı ediyim?

bu takasa gireyimmi? 2006 model 250cc 21bg sıvı sogutmalı kagıt uzerinde güzel duruyo

ve sizden son isteğim bu takasta mondial 150zat motorumun üstüne ne kadar ücret ödiyim ben 1000-1500ytl arası bi rakam düşnüyorum düşük mü yüksek mi kalır?

cevaplarınızı aksatmazsanız sewinirim bnde sizden aldıgım referanslarla karşı tarafa bi teklif suncam

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben elimdeki motoru uzun vadeli kullanmayacağım için objektif olacağım inana bilirsin
daelim bilinmeyen marka olabilir ancak kymco ya güveniyosan yakınlardada bayisi varsa karşılaştır grand ding 250 ile motorundan far ampülüne kadar herşey aynı (far ampülü orjinalde philips bunla kaliteyi anla) ixling 250 ilede kalite aynı yani şuanki motorunla çok fark olacagını söyleye bilirim
hatta kymco italy lerden sağlamlık uzun ömürlülük konusunda daha üstün italyanlara scoter motorları o üretiyo ancak kendi motoruna yüzbin garanti veriyo ben çok memnunum fren ötmesi ve egzoz hariç
daelim tanınmadığı için piyasası olmadığı için italilerden daha iyi olduğu halde sıfırda %30 daha ucuz ikinci ellerdede çok komik rakamlara düşüyo buda bumarkaya büyük haksızlk bence yani hak ettiği deyeri göremiyo
ivmelenme mükemmel 140 la bile vibrasyon sıfır konfor mütiş kalite kymco vs vs ancak verilen deyer biçilen deyer yerlerde zat la bile kıyaslanıp üstüne 1000ytl ye düşünülüyo sevgiler:)
bide daelimin sıfırı bayide ortalama 1500 ytl dolar kuruyla hesaplanarak 4770 dolar
temiz daelimi zatla takaslayıp üstünede o dediğin rakamlara kapata biliyosan kaçırma derim hatta adamın yakasına yapış:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar