sen interneti hiç araştırmıyon herhalde Dylan dostum
Eğer sele yüksekliği önemli diyorsan, Honda Shadow'dan iyisini bulamazsın.Touringlere baktım, hemen hepsinin sele yüksekliği 80cm civarında. Bana en fazla 75cm olması lazım. Yayları falan kesmeyi öneriyorlar, olmaz dedim.
rr kulaanan arkadaşlara merhaba
uzun süredri topiğinizi takip ediyorum ama son zamanlarda pek hareket yok
gezmeden fırsat omuyor galiba
benim size bi sorum var motorunuzun km de kaç para yaktığını merak ediyorum
çünkü bu sitede motor yakıtları ile alakalı bir bölümde sadece bir rr kullanıcısı yazmış oda 100 km 7,? lt. başkada yazan yok itiraz edende yok
gerçekten bu arkadaşımızn ki doğru ise arabadan fazla yakıyor
bu konuda bilgilerinizi bekliyorum
(geçmiş sayfalarda yazdık diye sivri zekalı biri çıkarsa bi zahmet 264 sayfadan hangisinde olduğunu da yazsın)
çok yardımcı oldun dostum! sağol
Merhaba, regal raptor 250 için İstanbulda güvenilir ve işi gerçekten bilen bir usta arıyorum. Bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
Teşekkürler.
bu regalcilerin üstüne ölü toprağı serilmiş gibi yafff
ne zamnadır takipediyom hiç ses seda yok
topiğiniz ölmüş bari ben bir zealsun kullanıcısı oalrak olaya el atayım canlandırayım biraz buraları...
doccino hocam bilgiler için saol ben bu soruyu bi hafta önce sormuştum ya çok yaktığından yada kimsenin umrunda olamdığından kimse cevap yazma zahmetinde bulunmadı (jedaykın hariç oda tahmin..)benim araştırdığım kadarı ilede regal biraz fazla yakıyor 140-150 ykr civarı galiba ama sizin motorunuz bayağı iyiymiş yakıt konusunda.. gerçi fazla hızlı gitmediğinizden yakıt düşük çıkabilir..
kazasız sürüşler dlerimm