Merhaba arkadaşlar.
Ben bu forumda epey yorum okudum. VE Almak istediğim motorun regal raptor olduğuna karar verdim. Ancak öğrenmek istediğim bazı şeyler var. Daha önce sorulmuş olabilir tamamını takip edemediğim için tekrar soruyor isem mazur görünüz.
1. Bu motor su soğutmalı. Ben bu motorlar İzmir'den yola çıkıp İstanbul'a gidebilir miyim ? Yani motor izin verir mi ?
2. Regal Raptor Motorlar özellikle ikinci el sitelerinde çok satılıyor. Satış ilanlarında çoğunluk farklı motorlar alacağı için sattığını söylüyor. Bu durum benim için ne ifade etmelidir ?
3. Motorun göstergelerinin yetersiz olduğu belirtilmiş. Şimdi; benzin göstergesi olmayan bir motorsiklet ile uzun yola çıkılamaz benim bildiğim. Buna ek olarak gösterge koyabilir miyiz ?
4. Oturduğum yerde çok ciddi eğimi olan uzun bir yokuş var. İki kişi bu yokuşu bu motorsiklet üzerinde çıkabilir mi ?
5. Benzin maliyeti nasıldır ?
6. DD250E-9B ile DD250E arasındaki en can alıcı farklar nelerdir ? 9B daha kalıplı görünüyor onu mu tercih etmeliyim ?
7. Firmanın web sitesinde DD350E-6 isimli model var. O benim çok daha hoşuma gitti. Ben bu şekildeki eğik chopperları daha çok beğeniyorum. Bu modelin türkiyede satışı var mı ?
Eğer sorular daha önce yanıtlanmışsa özür dilerim. Ancak uzun süredir forumu okuyorum ve birçok ihtilaflı cevap ile karşılaştım. Bir de; maalesef ki ülkemizde herkesin malını kötü de olsa meth etmesi gibi bir durum var. Bunun sebebini bilemiyorum. Birşey iyi ise iyi denir, kötü ise kötü denir. Eğer bir hata yapılmışsa, başkalarının da hata yapması istenmez. Kötü mal almış kişiler bile nasıl bir mantık bilemiyorum ben böyle bir hata yaptım almayın demiyor. Sanki küçük düşeceğini düşünüyor sanırım.. Yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum.
Sorularımdan, az çok nasıl bir vatandaş olduğumu anlamışsınızdır. Sizce ben bu motoru almalımıyım ? Üşenmeyip izah ederseniz çok memnun kalacağım.
Saygılarımla.
sorularına cevap vermeye çalışayım
1- bu motorla müslüm abi diye bir abimiz akşamüstü saat 16,30 -17,00 arası istanbuldan yola çıkıp ertesi sabah 08,30 da sadece benzincilerde durmak kaydı ile gaziantepe gitmiştir.:bounce:
2-bir müddet bu motoru kullandıktan sora hız tutkusu seni tatmin etmiyebileceği için sende satabilirsin motorunu demek oluyor ama benim motor bana yetiyor :queen:
3-motorlarımıza benzin göstergesi takanı duymadım en basit yol uzun yola çıktığında yedek depo kapalı gidersin yolda benzin bitince yedeğe geçersin oda seni yaklaşık 50km daha götürür illaki bi yerden benzin alırsın ayrıca km kontrolüde yapılabilir:cat:
4-bu motosiklet ile 3 kişi bile çıkabilirsin o yokuşu:queen:
5-ortalama olarak km de 110.000 TL yakıyor
6-motorlar arasında bi fark yok ikisinde de aynı motor kullanılmış ancak 9B modeli yani class olan modelin ön çatalı daha uzun E9 a göre,göstergeler depo üstünde classda,class modelinde direksiyon T direksiyon bide arka amortisörler kapalı classda:wiinkk:
7-o modelin türkiyede satışı yok gelir mi bilmem
herhalde sorularına yanıt bulmuşsundur dostum :bounce: