Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Kenan abi yani göztepeli reptor abicim gürültülerin kesilmesi için motordaki bütün civataları kontrol etmen lazım bendede aşırı gürültü vardı bütün civataları sıkıldı şimdi tık yok.MAŞALLAH ii akşamlar

ya bende bir cila var birde oto ıkamaya gittiğide kendim yıkıyorum biliyosunki radyator ve bazı parçalar çok hassas bu yıkama konusunda yıkadıktan sonra ise gölge güneş almayan bir yerde cilalama işlemine geçiyorum ki buda sevişmek gibi bir şey onunla tüm duygularımı paylaşıyorum dostum ;)

bu arada yeni 2007 regal roptor 300 cc 350 cc modelleri gören varmı beyler ağzınız düşücek :D

my.php

işte yeni regal roptor 300 cc

Son düzenleme:
200 küsur sayfaya kadar her bölümü teker teker okudum inceledim ve nihyet bende regal almaya karar verdim.öncelikle müslüm amcanın,kaldera abinin yazılarını ve paylaşımlarını ilgiyle okudum...

bugün itibarı ile bir tane regal almaya karar verdim 2.el arkadaşlar.3000kmde...ikinci el Regal alırken nelere dikkat etmeliyiz arkadaşlar??

Ne belli ki anasını satayım...
Aylardır Spyder diye yalvarıyoruz hala belli değil...

yeter artık getirecekseniz getirin şunu...

regalin RR350 e-6 modeli tam custom olmus gelirse karaborsa olur diyorum.gidip mecidiye koy custom a 10.000euro bayilacagina al e-6 devam derim :) ama yinede yakindan bakmak lazim mekanikten suphem yok granajlarda goz yinede gormek ister.

birde sorum olacak senkron ve subab ayari ile kac km yapiyosunuz 30 ytl benzinle:silent: ben senkron ayari yaptirmadan once 30ytl ye 200km yapiyodum.ayar yaptirdiktan sonra bakmadim.20 ytl ye 300km yapan bir arkadasla konustum kulaklarima inanamadim.:pr:

cümleten merhaba

hakinen :

314 km yaptım 100 km hız ortalaması ile 11litre benzin sen hesapla benim yanlışım yoksa 0,085 yaktı
birazda modifiye yaptım motorda eğer çekersem resimlerini sizinle paylaşmak isterim

bahsettiğin arkadaş 80 ni geçmemiş olabilir ama bana o kadar da olmaz gibi geldi

arkadaşlar ürgüp gezisi organizasyonunun çok zor olacağını düşünmemle birlikte benide yazın derim.çünki izmirden geleceğini söyleyen bir kaç arkadaş burda yaptığımız organizasyonlarada gelirim diyip haber vermeden ekmişlerdi.
siz anladınız kendinizi;:farao:

Cry

Turlabo ürgüp olmayabilir.yapılan ankette bartın(amasra) önde gidiyor.ilk başta ürgüp dedik ama bakalım anket sonucunda ne olucak.

vallah ben 85 kurusada raziyim dusun 150 nereee 85 neree magico super az yakiyomus.bende bugun 2.kez yeniden yaptiriyorum ayari nerdeyse tek silindir calisiyo karburator vidalarida fazla sikili idi.:silent: usta dediki adi lazim degil :p bu motor yazmasinda hangisi yaksin.bayramdan bu yana 75 ytl lik benzin yaktim demek havaya gitmis paralar.benim 2000 motor dizel arabam bile 75 ytl mozota 465km yapiyo nerde kaldi bu motorun ekonomisi:pr: ama neyseki duzelecek insallah:)

arkadalar geçmiş sayfalarda vibrasyon konusuna değinilmişti biliyorum...ama şu anda vibrasyon şikayetim var.aldığım motor 2800 km de.vidaların sıkılmasından bahsedilmişti.biraz daha bilgi verebilir misiniz???
bunun yanında benim aklıma gelen sübap ayarı,senkron ayarı,buji,debriyaj teli,fren balataları ve birde yedek ampul sorunu var anladığım kadarıyla.
buna ek olarak neler tavsiye edebilrisiniz.

selamlar
arkadslar fuara hep bırlıkte gıtmek gıbı bır dusuncenız warsa bnıde alın sewe sewe gelırım.bu arada gecen sayfalarda bı soru sormustum cantalarla ılgılı yan cantaları derı kaplatıyolarmıs bılen warsa yada yaptıran yardımcı olursa sewınrıım resm fln malıyet bılgılerınzıı beklıyorum sımdıden tessekkurler

TURLABO...MESAJIN ALINDI...ÇOK ÖZÜR DİLERİM.:salut: ..AMA BEN GEZİNDEN ÖNCEKİ CUMA MAZERETİM OLABİLECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİM...NEYSE HABER VERMEMEM BENİM AYIBIM (HER NE KADAR ÇOK KUVVETLİ MAZERETİM DE OLSA)...ONUN İÇİN BEŞİR ABİMİZDEN CÜMLE RAPTORCULARIN ÖNÜNDE ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM...HADİ SÖYLEMEYECETİM YA SİZLER YABANCI DEĞİLSİNİZ...BEŞİR ABİ NİN (TURLABO) GEZİ YAPTIĞI GÜN BENİM HANIM RAHATSIZLANDI...ÇOK TELAŞA KAPILDIĞIMDAN GEZİYİ BİLE UNUTTUM:pr: ...NEYSE ÖNEMLİ BİR SORUNU OLMADIĞI SONRADAN ANLAŞILDI....HAAA SORUN MU NEYMİŞ? GALİBA BABA OLUYORUM:queen:

göztepeli raptor kardeşim bundan güzel mazeretmi olur Allah sağlıklı eli ayağı düzgün bir yavru nasip eder inşaallah

Allah sağlıklı bir çocuk nasip eder inşallah abicim......bu arada amasra,ürgüp sürekli değişip duruyor ama izmirden oralara artık kaç günde geliriz hesap edemiyorum 1 hafta sürer heralde haşatımız çıkar :mrgreen:
yol insanın gözünde büyüyor bence ismini yazdıran çoğu kişide gelmicek diye düşünüyorum

kenan abi allah analı babalı büyütsün inşallah.bu arada seninlede bi ara görüşelim bi daha görüşemedik saygılar

arkadaşlar benide listeye eklemeye unutmayın...birde diğer sayfada soru sormştum cevap alamadım:salut:

"göztepeli raptor" alah analı babalı büyütsün...:rendeer:

hepiniz sağolun arkadaşlar:cat: ...ulan oğlan olursa göbek adını raptor koyacam anasını satiim:queen: serdarcım görüşelim tabii...çarşambaları yine teras cafe olayına devam mı...eğer öyleyse çarşamba oradayım:bounce:

beşir abi affettin mi beni?

Son düzenleme:
arkadaşlar 11 şubat pazar yarın saat tam 12:00 de kozyatağı carefourda sağ kapının onunde regalciler bulusması olucak gelmek istiyenler acil olarak beni arasın 0532 737 45 26

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar