walla duyduğum en iyi km yokuş aşşağı giderken kontak mı kapatıyosun yoksa :silent:
bizi bilgilendir yedek depo ya geçişim sanırım 280-290 km arası benim acaip yakıyo ocağıma incir ağacı dikti walla :mrgreen:
valla arkadaşım kontak falan kapattığım yok ama ben hep böyle olduğunu sanıyordum her keste fazla yaktığını duyunca açıklamak istedim. Tabii bir ara bayağı fazla yakıyordu ustama söyleyince karbüratöre bir göz atıp tabii ki fazla yakar deyip, basit bir ayar yaptı.
Yalnızca motorun sesi son bir haftadır değişmiş ve adeta araba gibi ses çıkarıyor. Bir ara da gazı sona kadar açıp motoru bağırttığım halde 20 ' nin üstüne çıkmadı ve yaklaşık 30 dakika sonra birden eski haline döndü.nedenini bilecek biri var mı
Evet arkadaşlar en sonunda bende kavuştum yeni sevgilime. Siyah istiyodum açıkçası ama gri kalmış siyah içinde +800YTL dediler yeni sipariş olacağı için bende griyi beğenmedim değil açıkçası... Bu arada kilometre saatime göre 1000km. doldu ama hala biraz vibrasyon (normal olarak devir yükseldikçe ama rahatsız edici düzeyde) var ve motor tam açılmadı gibi. bir iki sorun olacak bu arada
1)Ataköyde oturuyorum 1000km bakımına en yakın nerede götürebilirim... Sarıkayaların sitesindeki servisler hala çalışıyorlar mı??
2)Motoru boş vitese atarken ben mi zorlanıyorum? Bir kez basıp 1. vitese atıyorum bir kez çekip 2. vitese atıyorum,sonra bir kez basıp tekrar 1'e düşüyorum diyelim bu sırada boşa almak istersem yarım yukarı çekmem gerekiyor taa ki boşta ışığı yanana kadar. Sizde de böyle mi?
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...
arkadaşlar şu anki regal raptor DADYW DD250 E-9 CLASS (uzun olan sanırım bu) fiyatı ne kadar gaziosmanpaşaya sordum 5200 dediler internette 4800 gördüm kafam karıştı acaba bana mı giydirmeye çalışıolar şu anki fiyatı nekadardır bilen warsa söyleyebilir mi
birde sorum şu olacak bikaç motor arasında kaldım gerçi cruiserlerde güç fazla beklenmez ama 0-100 hızlanması nasıldır yani yaklaşık kaç sn sürüyo ve son hızı nekadardır? (hoş broşüründe 105 km/h yazıo ama)
arkadaslar sizlerle bir sorunu paylaşmak istedim
beni regalin on fren sisteminde bir sorun oluştu,serviste sarıkayalar dan parça istedi ve gelen cevap sizin motor 10.000 km yi geçmiş artık arızalar olması normal km niz cok fazla garantiden değiştiremeyiz.
böyle bir cevap mı olur arkadaslar garanti süresi 2 yıl ise 2 yıldır.
ayrıca fren sistemi tamamen motorun bir mekanik sistemi zorla elimizle bozamayız ya!
bu konuda ne tavsiye edersiniz, ben tüketüci ve rekabeti koruma genel müd. şikayet etmeyi düşünüyorum siz ne dersiniz?