Sanki bu camda çok güzel duruyor, ama biraz pahalı galiba,birazda fazla uzun, ama çok şık durmuş, güle güle kullan kardeşim.:cat:
Camı fara doğru indirip hafif kendine doğru yatırdın mı güzel duruyor muhendis1959. Haklısın, biraz pahalı. Ama motoruma aksesuar almayı seviyorum ve gözüm görmüyor o an kafama koyduysam

Zaten şu ana kadar aldığım aksesuarlar neredeyse motor fiyatına gelecek.
Abi gördüğüm üzere terlikten başka koruma kullanmıyorsun. Seninle ilgili gelebilecek kötü bir haber sarsar bizi. Lütfen!..
Açıkçası ben hep tam koruma gezerim. Ama burası yazlık yer ve çok sıcaktı o gün, sadece çok kısa bir mesafe için bindik. Bahane olamaz bu ama, o kıyafetleri giymeye üşendim o gün, arkadaşımı alıp eve döndüm. Yoksa asla korumasız çıkmam. Yalnız, cümlen beni çok güldürdü, "terlikten başka koruma"

sadece terlik değil şapkam da var dikkat edersen. Şaka tabi

Aman arkadaşlar nazi tarzı kask da olsa takın, dizlik ve dirseklik ihmal etmeyin. Ben bu resmi çektirdiğimde giymedim sadece, fena bir imaj oldu şimdi farkettim.
Şu ana kadar gördüğüm en şık öncam. Yalnız hangi makinanın orijinali? Regal Raptor'um mu Honda Rebel'in mi? Bir de 180 YTL çok deil mi yaw? Taksit yaparlar mı buna?
fevkalbesher, bu cam hangi motora ait bilmiyorum. Sadece orjinal Kappa olduğunu biliyorum. Bahsettiğim yerde (ATV binası karşısı Kuzey Motor, Balmumcu) 180 YTL dedi, ben de başka bir yere soramadım. Sakarya'ya dönmem gerekiyordu hemen. Aldım ve döndüm. Açıkçası çok para ama üstte mühendise de dediğim gibi kafama koyunca gözüm kararıyor. Huyum kurusun.