müslüm baba sen bilirsin ankarada nerden alcaz bu motoru bayii ismi yer
hakkında bilgin varmı ? yada bilgi verecek biri burdan.
selamlar.....
http://www.yellowrockmotorcycle.com/ burdan baka bilirsin
selamlar.....
selamlar.....
Mühendis, keşke işlemleri yapmadan önce de ışıklı ışıksız hallerini çekseydin de karşılaştırabilseydik. Bir de o kablolar çantanın neresinden geçiyor, merak ettim şimdi.
selamlar.....
Abi beni yanına çırak olarak alsana...Bu motoru senin kadar tanıyan başka birisi yok bu alemde]
m.
Sadece malzeme maliyeti 60YTL tuttu ama ben en pahalı kırmızı renkteki ledlerden taktırdım, ama daha ucuz olanlarıda var.
Bu arada bu ledlerin bu kadar ufak ve çeşitli olabileceğini sanmıyordum şaşırdım,
Daha sonra Turgut bütün lambalarımı hatta farımı bile led yapacak, onuda anlatırım yapılınca.:cat:
bursa ya cumalıkızık köyüne pazar günü katılım için buluşma noktamız
pendik hızlı feribot noktası.
buluşma saatimiz 08.00
feribot hareket saati 08.15
yalovaya varışla beraber bursa yol ayrımındaki büyük kavşakta yalova motor festivalinden ayrılacak hepinizin tanıdığı grup arkadaşlarla buluşacağız...
bursa dan eşlik etmek isteyen arkadaşlarda buraya katılım noktalarını belirtebilir
1)DEJAVU
2)FEDOS
3).........bu arkadaş gizli
4)KALDERA
5)MÜHENDİS1959
6)
7)
bir türlü buluşmaların olmamasından yakınan arkadaşlar kendini buraya ekleyebilir...
DEJAVU dostum gelirken FEDOS ile benim lambalarımı unutmuyorsun değilmi..senın motorun içinde uygun km olacak bu yol..
müslüm abi regali olmayanlarda gelebilirmi hani aramızda yeni hyosunglular olurda gelmek isterler ve sizde kabul ederseniz.Uğur kardeşim bu pazar gezileri yüzünden evde kıyamet kopuyor ama yinede geleceğim, bu gezi kaçmaz hemde regal ağırlıklı olunca hiç kaçmaz,artık pazara kadar evde sesimiz çıkmıyacak ne derlerse o olacak ne yapalım:queen: :queen:
Ayrıca hava durumu pek iç açıcı değil, gelecek olanlar tedbirli gelsin.Yağmurluk çizme falan gibi.
müslüm abi regali olmayanlarda gelebilirmi hani aramızda yeni hyosunglular olurda gelmek isterler ve sizde kabul ederseniz.
eyvallah abim kesin olmamakla beraber malum bizim fuar başladı bugün pazara kadar full+full gelmeye yada kaçmaya çalışıcamHayret yaaa tabiki geleceksin, :cat:
Uğur kardeşim bu pazar gezileri yüzünden evde kıyamet kopuyor ama yinede geleceğim,
Ayrıca hava durumu pek iç açıcı değil, gelecek olanlar tedbirli gelsin.Yağmurluk çizme falan gibi.
aynen tabikii gelebilirsiniz.dün altan motorda karşılaştığımız siteden granteagle i olan GABE arkadaşımızda gelmek istiyor..herkez gelebilir tabiikiGÖKSEL...;410114' Alıntı:müslüm abi regali olmayanlarda gelebilirmi hani aramızda yeni hyosunglular olurda gelmek isterler ve sizde kabul ederseniz.
yaw siz asıl beni görün...yazdıklarımı saklıycam diye burda ne şaklabanlıklar yapıyom..karizma yerlerde sürünüyo..
aslında hak vermiyorda değilim zate hep yollardayım..ama buda önemli bea.kendim için bişi yapmak istemek...
seviyorum ben motorcu arkadaşlarımı. hayır birde buluşamadı kimse birbiriyle..fırsat olur diye düşünüyorum
aynen tabikii gelebilirsiniz.dün altan motorda karşılaştığımız siteden granteagle i olan GABE arkadaşımızda gelmek istiyor..herkez gelebilir tabiiki
bursa ya cumalıkızık köyüne pazar günü katılım için buluşma noktamız
pendik hızlı feribot noktası.
buluşma saatimiz 08.00
feribot hareket saati 08.15
yalovaya varışla beraber bursa yol ayrımındaki büyük kavşakta yalova motor festivalinden ayrılacak hepinizin tanıdığı grup arkadaşlarla buluşacağız...
bursa dan eşlik etmek isteyen arkadaşlarda buraya katılım noktalarını belirtebilir
1)DEJAVU
2)FEDOS
3).........bu arkadaş gizli
4)KALDERA
5)MÜHENDİS1959
6)
7)
bir türlü buluşmaların olmamasından yakınan arkadaşlar kendini buraya ekleyebilir...
DEJAVU dostum gelirken FEDOS ile benim lambalarımı unutmuyorsun değilmi..senın motorun içinde uygun km olacak bu yol..