gencadam bizim tanıdığımız serviste servisteki abimize 70 dolara gelmiş kappa rüzgarlık bizede 90 a verir heral baya pahalı almışsın..istanbul çapa tarafında biryerde
nihayet gelebildim istanbula..
o ne sıcaktı ölee..araçtaki klima bile yetersiz kalıyodu..
bu arada aydında ziyaret ettiğim AYTU kardeşime alakasından dolayı teşekkür ederim tekrar.
motorunda yaptığı dişli değişimleri konusunda pek emin olmadığı için tekrar
eski haline getirmiş motorunu.. bilginize..
hafta sonu etkinliği için ben maalesef gelemiyorum..
benim yalovada hacı mehmet köyünde seracılık işleri ile yıllardır uğraşan
amca oğlu serada sulama yaparken dalgıç motorun suya elektrik karıştırması sonucu elektrik çarpmasına maruz kalmış.ciddi şekilde yanmış..
bu bakımdan cumartesi günü ziyaretine gideceğim motorla..
bazı arkadaşlar bilirler denizlide sarıkayaları ziyaret edip yedek parça ve servis ler konusunda genel olarak taleplerimizi iletecektim...ancak denizlide üç beş kafa müşterime uğrayıp zor kaçtım sıcaktan..
nefes alamadık desem yeridir..muğlayı marmarisi pas geçtim bu aşırı sıcak yüzünden
www.earlyriders.netÇatalca gezisine gelecek regalci varmı arkadaşlar varsa isim yazdırsın yerler numaralı:queen: :queen:
Erdem kardeşim Yalova ya çok gelmek isterdim ama geçen sene giden arkadaşlar pek memnun kalmamış, çok curcuna oluyormuş, bide çok pahalıymış, bunlar doğrumu biraz bilgi verirmisin.:cat:
Selam arkadaşlar.:king:
Uzuuun zamandan beri siteye giremiyor, işlerim dolayısı ile seyahatlerdeydim, yurt içi yurt dışı falan filan falan....
Bundan sonra daha sık görüşmek dileğiyle.
Herkese selam.:bounce:
Uzuuun zamandan beri siteye giremiyor, işlerim dolayısı ile seyahatlerdeydim, yurt içi yurt dışı falan filan falan....
Abi gördüğüm üzere terlikten başka koruma kullanmıyorsun. Seninle ilgili gelebilecek kötü bir haber sarsar bizi. Lütfen!..
arkadasım keewayın on camı regallere ufak bır opperasyonla guzel oturuyor ve sık duruyor tavsiye ederimBu rüzgar meselesi yoruyor beni. Öncam uygulaması ne durumdadır, kimler öncam uyguladıydı şu ana kadar? hangi aracın camını taktılar? bir de performansından memnun kaldılar mı? şu dişli meselesi gibi bunu da bir masaya yatırıp katalog bilgisi yapmak gerekir.
sevgiler,
AA.
arkadaşlar vaktinizi alıcam ama birkaç sorum olacak;
1-regal t direksiyonu veya bu tarz bir t direksiyon
2-regal arka çamurluk
3-sl ön cam veya tavsiye edeceğiniz bir öncam(sizin makinalara yakışanlardan)
4-bir çift ön far
5-sürücü ve artçı için geniş ayaklık(tam ismini bilmiyorum)
6-regal ön arka jant
7-plastiğe nikelaj atan bir yer
8-yeni eksöz yapan yer tasarım vs gibi..
anlaşıldığı gibi bi modifiye işine girdim motorum regal değil ama bana hoş gelen daha doğrusu tarzım olan parçalar regalde ee ne diye regal almadın ozaman diyeceğinizide biliyorum ama kısmet iştemotorun markasını modifiyeden sonra söylemek istiyorum tabii güzel olursa rabii:queen: Şimdi bu parçaları nereden alabilirim ayrıca nekadar tutar ücret olarak bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.Mühendis abi senden özel isteklerimde olacak zaman ayırırsan sevinirim
şimdiden teşekkürler.
hoşgeldin sevgili dostum...Selam arkadaşlar.:king:
Bu rüzgar meselesi yoruyor beni. Öncam uygulaması ne durumdadır, kimler öncam uyguladıydı şu ana kadar? hangi aracın camını taktılar? bir de performansından memnun kaldılar mı? şu dişli meselesi gibi bunu da bir masaya yatırıp katalog bilgisi yapmak gerekir.
sevgiler,
AA.
memmunuz kardeşim.zaten çok şükür öyle aman aman bi sorunda yok motorlarda......
hoşgeldin sevgili dostum...
geç bakalım baş köşeye... bir bir anlat:cherry:
ve en kısa sürede toplanalım derim sakıncası yoksa.....
bu arada bende süpap ayarı ve diğer kontrolleri yaptırdım..
süpaplar sıkı çıktı..motor daha sakin ve düzenli çalışıyor..karbüratör ayarlarında bir düzensizlik çıkmadı.
ancak bi yola çıkıp deneme şansım olmadı..zamanım olmadığı için
kartaldaki ALTAN MOTOR yetkili servis anlaşması yapmış.yetki belgesi verilmiş...hayırlısı artık.
inşallah sorun çıkmaz herhangi bir konuda.