Kafayı sıyırmak üzere olduğum 2 konudan biri bu
ben hiç seni unuturmuyum.bir kaç talihsiz olay neticesinde bir aydan daha fazla bir süre ile ne senin gibi dostları arayabildim nede bu foruma bakabildim.vallahi bu gün okuyamadığım 67 sayfanın tamamını bitirmeden önce
senin özele mesaj bile atmıştım.beni unutmamış olman ve benim adımı burada sitemkar bir üslupla bile yaad etmiş olmana çok sevindim ve şaşırdım nitekim saat 00:42 yi gösterirken ve gözlerim okumaktan şaşı olmuşken farketmiş bulundum bunu.bundan sonra inşallah hatamı telafi ederim abim benim.tekrar özür dilerim.ben her daim buradayım sen merak etme
Aşkolsun be kardeşim şaka yaptım, bende senden özür dilerim aslında benim aramam lazımdı, senle yarın konuşalım, şu talihsiz olayları merak ettim kötü birşey olmamıştır inşallah,
Arkadaşlar herkesin miraç kandilini kutlarım, allah hepinize sağlıklı uzun ömürler versin, daha nice kandillere.:rendeer: :rendeer:
Kafayı sıyırmak üzere olduğum 2 konudan biri buFar çok yetersiz ve H4 farlar da bizim farların yuvasına uymuyor. Diğer mevzu da benim motorum 110'u geçmiyor ya
ale: Delirmek üzereyim. 6000 Km oldu, kaç kere bakıma girdi, yok tık yok.
Motorun gorunurlugunu artirmak icin arka stop lambasi, onlere.. (ne yapilabilir bilmiyorum) ve korna taktirmak istiyorum. Eski sayfalari karistirdirm hatta bir iki arkadasa mesaj da attim girerlerse cevaplari elbette cok isime yarayacak ama bir de burada ortaya sorayim dedim. bu konularda yardim olacak,fikir soyleyecek arkadas var mi?
Selam
far konusu acılınca önerim bir mondial servisine git 125 liklere uyan H4 12 v 35/35 far iste onlar uyuyor.
motorun 110 nu geçmiyor demişsin zincirine bir baktır bol değil ise ikinci olarak debriyaj kacırıyor olabilir. bunlar da değilde ????? (bilemiyorum )
Muslum Abi korna olur herhalde... Olmaz mi?
Arkaya da iki ufacik stop lambasi dusunuyorum. Ama onlar da olmaz diyorsan...
ne diyim olmaz ise olmaz![]()
Kafayı sıyırmak üzere olduğum 2 konudan biri buFar çok yetersiz ve H4 farlar da bizim farların yuvasına uymuyor. Diğer mevzu da benim motorum 110'u geçmiyor ya
ale: Delirmek üzereyim. 6000 Km oldu, kaç kere bakıma girdi, yok tık yok.

gezin bakalım gezin bizde buralarda sıcaktan börttük iyice
gezin bakalım gezin bizde buralarda sıcaktan börttük iyice
motor hakkında elindeki tüm resim avrişini verebilecek arkadaş varmı.