motor hakkında elindeki tüm resim avrişini verebilecek arkadaş varmı.
bende bunu isticektim walla. kalbim temizmis. Daha once hazirlanmis vardi bitane ama calistiramadim. simdiden tesekkurler..
motor hakkında elindeki tüm resim avrişini verebilecek arkadaş varmı.
Müslüm abi RR kullanım ömrü kaç yıl herhangi bir bilgin varmı?
Selamlar RR sahibi şanslı kişiler ve olmak isteyenler,
Bu topic i takip etmeye başladığım andan itibaren regal raptor motor rüyalarıma girmeye başladı.Yılbaşına kadar bi aksilik olmazsa almayı planlıyorum ama az önce sitesine girdim ve bursada ne bir bayi nede bir servis olmadığını öğrendim.Bir parçada olsa hevesim kursağımda kaldı ama yinede elimde gelen her türlü imkanı zorlayacağım bu motoru almak için.Aranızda bursalı olupta bu motora sahip arkadaşlar varmı merak ediyorum.Varsa onunla bilgi alışverişinde bulunursak iyi olur sanırı[email protected] dan bana ulaşabilirler.Birde az önce siteye girdim ve sitede motorun fiyatı ile ilgili bi bilgi bulamadım,iki çeşit motor vardı sitede DADYW ve class bunların farkı nedir?Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler ve herkese hayırlı yolculuklar...
Teşekkür ederim dostum bilgiler için.Topic e biraz göz gezdirdim ama 100 küsür sayfanın hepsini okuyamadım.Fiyatlarıda yazabilirmisin rica etsem ? Birde diyelim ist. dan gidip aldım servis için ne sıklıkta gitmem gerekir yada garanti için ist ye mecbur gitmek zorundamıyım ? burdan bir motorcuya götürebilirmiyim ? Bu konuda çok bilgim yok o yüzden soruyorum bunları.Motordan,teknik ayarlardan falan hiç anlamam yani.Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
yaw burdayız müslüm abi....
yokmu artıran arkadaşlar
Nerelerdesin sen yahu, Deniz akşam a mangala geliyormusun
Selamlar RR sahibi şanslı kişiler ve olmak isteyenler,
Bu topic i takip etmeye başladığım andan itibaren regal raptor motor rüyalarıma girmeye başladı.Yılbaşına kadar bi aksilik olmazsa almayı planlıyorum ama az önce sitesine girdim ve bursada ne bir bayi nede bir servis olmadığını öğrendim.Bir parçada olsa hevesim kursağımda kaldı ama yinede elimde gelen her türlü imkanı zorlayacağım bu motoru almak için.Aranızda bursalı olupta bu motora sahip arkadaşlar varmı merak ediyorum.Varsa onunla bilgi alışverişinde bulunursak iyi olur sanırı[email protected] dan bana ulaşabilirler.Birde az önce siteye girdim ve sitede motorun fiyatı ile ilgili bi bilgi bulamadım,iki çeşit motor vardı sitede DADYW ve class bunların farkı nedir?Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler ve herkese hayırlı yolculuklar...

DE_JAVU: rıca ederim ne demek herzaman kanka, zaten çekimde ordaydım çeken yani yönetmen beni görünce yahu keşke seni çekseydik oynattığımız adam aynı sana benziyor saçlar sakal boy kilo aynı dedi, zaten resimlerdenbiri benim yanımda asılı millet resimdekini ben zannediyor![]()
DE_JAVU: rıca ederim ne demek herzaman kanka, zaten çekimde ordaydım çeken yani yönetmen beni görünce yahu keşke seni çekseydik oynattığımız adam aynı sana benziyor saçlar sakal boy kilo aynı dedi, zaten resimlerdenbiri benim yanımda asılı millet resimdekini ben zannediyor![]()
Maalesef en yaşlısı sen değilsin abimuhendis1959' Alıntı:Beni unutmayın yaw, en yaşlı regal binicisi diye beni de çekin, kataloglarda çok karizma olurum
Maalesef en yaşlısı sen değilsin abiYine siteden, aktif üye aytek (dogma) abimiz var. Kendisi 61 yaşında olup uzunlu kısalı her türlü geziye de katılan bir abimizdir. Geçirdiği ameliyattan sonra bir gezilere bir süre ara vermişti. Şimdiyse kısa mesafeli buluşmalara katılıyor. Hatta biz de arada abiyi yormamak için anadolu yakasına geçiyoruz. En kısa zaman da yine aramıza dönüp bizimle beraber uzaklara gaz açmaya başlayacaktır.
Y.E.D hoşgeldin aramıza galiba biz kastroya giderken sabah gülsuyu köprüsünün ordaki petrol ofisinde karşılaşmıştık yanlış hatırlamıyorum inşallah
sevgili carvalho bir kere iğneadaya yüklü ve artçıyla gittim,kastroda belimize kadar suyun içine girdik(gelen arkadaşlar o anı unutmamışlardır) en son 15-30 temmuz arası olan yıllık iznimi motorla ayvalığa giderken kullandım,istanbula dönüşte bir motoguzzi nevada,bir honda transalp,veee bendeniz REGAL RAPTOR ile döndük,hacimce RR den oldukça güçlü motorlarla gittiğim içi benim motoru biraz sıkıştırmam gerekti ve hiçbir sorun yaşamadım,konfor olarak ise RR nin diğer adı yürüyen koltuktur
bakımını güzel yaptığın ve en önemlisi elinde anahtar motorunu kendin kontrol ettiğin sürece sorun yaşamayacağını umuyorum(istanbuldan ayvalığa çıkış gidiş-dönüş ve oradaki gezmelerimle beraber 1250 km yol yaptım)