İşte bunlarda sis takılmış motorumun resimleri, şimdi KALDERA yine kızacak motora ilave lamba taktığım için ama, ben ölçtüm lambalar çok küçük fazla akım çekmiyor, zaten aydınlatması için takmadım sadece görüntü olsun, eğer H4 lamba takarsan zarar verebiliyor ama bunların hiç zararı olmuyor.:cat: :cat:
kaldera' Alıntı:
içerde 3 adet susturucu var...hepsini çıkar..ve teker teker sesi de dinleyerek yerlerine tak.bence tek susturucu tak bırak..diğer susturucuları çıkarmak için egzostları komple sökmek zorunda kalabilirsin...yalnız burda unutmaman gereken iki adet egzost contasını alıp yedeğe hazırlaman kazanın içinide böylece kontrol etmiş olursun
Yeni tip yani kesik ekzosların içinde tek susturucu var oda ekzosun altındaki vidayı gevşetince çıkıyor, içinde başka bir parça yok sadece içi boş bir boru, dün KATRANCI da söküp bizde baktık ufak bir ses geliyordu, yani ucundaki boru şeklindeki susturucu parçasını çıkarınca içinde birşey yok, hatta biz içine uzun bir boru soktuk boğaza kadar gitti.
Eski tip ekzoslarda yani çıkış ağzı dar olanlarda senin dediğin 3 parça susturucu var onu çıkartmak için ekzosu kesmek gerekiyor.
Eğer senin dediğin doğruysa benim ekzosumda bir hatamı var kafam karıştı.