muhendis1959' Alıntı:Dostum fazla gecikme, seni de aramızda görmek istiyoruz,regalcilerin toplanma gününe aramızda ol,sana elimizden gelen ne varsa yaparız merak etme:rendeer: :rendeer:
caser' Alıntı:Arkadaşlar bir başka arkadaşla yapmış olduğum pazarlık bozuldu.
Halen siyah bir Raptor arıyorum. Istanbuldayım. İlgilenenlerin mesajını beklerim.
caser' Alıntı:Arkadaslar herkes cok memnun ki motorundan satmak isyeten yok herhalde...
caser' Alıntı:Arkadaslar herkes cok memnun ki motorundan satmak isyeten yok herhalde...
Ben Honda CBR600F aldığım için satıyorum ancak rengi kırmızı.caser' Alıntı:Arkadaslar herkes cok memnun ki motorundan satmak isyeten yok herhalde...
BABAADAM' Alıntı:erdem regalcileri ne zaman buluşturacaksın dostum...yer ve zaman seçimini bekliyoruz arkadaşım.kendine iyi bak.....
evet saygı değer regal raptor kullanıcıları dostlarım bi buluşup tanışalım artık..
herşey gönlünüzce olsun.....
intercom' Alıntı:IMDAAAAT arkadaslar ellerine, gözlerine, PC lerine saglik 3200 mesaj yazilmis bu güzel motor hakkinda. bende almak istiyorum, bu nedenle basladim mesajlarini okumaya... fakat cok ama cok ama cokcok mesaj var!! sizlere merak ettigim bir kac soru sorsam "git bak evvelden yazdik iste" demeyip cevap verir seniniz cok mutlu olurum:
1) motorun görünümü ve isciligi kaliteli. zayif noktalari nedir?
2) 250cc bir motora sahib oldugundan cok sik vites deyistirildigini tahmin ediyorum, debriaj ve debriaj telinde ne aralarla agriza oluyor? sehir icinde sürekli vites atmaktan gina geliyormu?
3) yedek parca ve servis sikintisi istanbulda yok tur ama ege de de bulabilirmiyim?
4) tüketim nedir, sehir ici, sehir disi
5) sürekli bir articim olucak, rampada cekisi nasildir (E-5 camlica veya beylik düzüne cikarken örnek verebilecek arkadaslar varmi??)
6) iki kisi ile giderken max sürat nedir yol tutusu, titresim nasildir?
arkadaslar hepsine cevab vermek istemeyen sadece bir sorumu da cevablasa bile memnun olurum. ALICAGIM ama almadan evvel artilarini vede acik acik eksilerini de ögrenmek istiyorum.... cok uzun oldur:
![]()
erdem.gunduz' Alıntı:zafer' cim biliyorsun iki defa girişimde bulundum ama gerekli ilgiyi görmediği için artık ben bu konu ile ilgilenmiyorum. birisi düzenler se ben katılırım.
uludagnet' Alıntı:arkadaşım benim motor 280 km de yedek depoya geçiyor.Ama bunda benim devirli kullanmamında payı büyük.Biraz önce 2500 bakımından geldim.Hava filtresi değişti...22 lira) 2 litre castrol yağ(tps miydi neydi motosiklet için özel olanı)aldım oda 30 lira tuttu.ama motorun çekişi değişti diyebilirim.Ankaralılar bilir.şaşmaz kavşağından carrefour' un önüne gelirken 140 km/h yi devirdi..Ama arkadaşların dediği gibi ideal hız; tek kişi 120 artçıyla 100 ü geçmeyin derim.Çünki artçı aldığınızda motorun ağırlık merkezi arkaya kayıyor ve ön tekerlekteki kuvvet azalıyor direksiyon yumuşuyor.motor dengesizleşiyor benim kanaatimce.Virajlarda fazla yatmayın çünki lastikler yarım yanak racingler tam yanak janta kadar.DÜŞERSİNİZ!!!!!!!!!!.bİREBİR test ettim.ve düştüm...Bu arada benim motoru görmek isteyenler veya fikirlerini paylaşmak isteyen arkadaşlar beni Ankara da Bahçelievler 7. caddedeki MADO Cafede bulabilirler.Garsonum...
daha yenı yaptırdı arkadas 300 gecmıyorwkemal' Alıntı:arkadaşlar ikinci el regal almayı düşünüyorum bunu alımsayım ruhsat plaka kaça çıkıyor acaba
arkadaşlar şu kafamı almıyor kusura bakmayın ben araba aldıgımda bakımı ve degişen parçalar 2 yıl ücretsiz olarak yapılıyorda motorsikletlerde böyle bir olay yokmu bu hem sizin hemde benim için büyük bir sorun degilmi mutlaka arızalar ve degişen parçaların üçretsiz olması gerekiyor garanti kapsamında tabi işçilikte