herkese günaydın arkadaşlar.....
Tuncay kardesşim sizleri çpok seviyoruz.....ve sizi firmanızın ticari mantığı ve ahlakından ayrı tutuyoruz....
burada herkes ticaretin içinde ve bir şekilde tecrübe ve birikime sahip fazla izahat yapmaya da gerek yok sanırım.benim yaşadığım olay ve fiyat meselesi sizin elinizde olmayan bir konu olduğunuda cok iyi biliyorum.bu tamamen doldur boşalt denen müşterisini şahsiyet olarak görmeyen hatta piyasa konusunda araştırma bile yapmayan firmalarda yaşanan bir tamamen yanlış olan belki kısa vadede çok kazanmak cazipmiş gibi gözüken bir anlayış....Aykon olarak belki bu yargıyı yapmam bile hata olarak düşünüle bilir.ben bu konuyu dile bile getirmeyecek yapıda bir insanım bunu sanırım ve tanıdığım bazı arkadaşlarımız bilirler.ben sadece firma olarak aykonun ciddiyetsiz ve saygısız tavrını dile getirmek istedim. tekrar ediyorum,bu anlayış yanlış.olası başka bir hata da geri dönüşü olmayacak sıkıntıların yaşanmaması ,yaşatılmaması adına ikaz etmek istedim buda benim doğal olan ahkkım.burada hepimizin yani satan, alan ,kullanan ,bakan ne bilim bi şekilde bu motorla alakası olan herkesin; ticari,insani,ahlaki,hukuki vs.... olgunluğu ve saygıyı hakkettiğine inanıyorum.amacım karalamak deyil ve bunun yeride burası deyil zaten..
sizleri (tuncay,murat,ali ve adaşım zafer) çok seviyorum ve bu konuyu bunun tamamen dışında tutuyorum. kendinize iyi bakın ve bu konuyuda burada kapatıyorum gereken bir şey varsa özelden yazışalım ok.....
evet arkadaşlar; şu servis olayını bi toparlayalım,güvendiğiniz ve memmun kaldığınız servisleri karşılıklı paylaşalım.hatta deneyimli bir arkadaşım bunları toparlayıp listelerse sanırım daha güzel olacak....
pazar günü bayraklar hazır sabah saat 10:00 da maslak civarındaki buluşma yerindeyiz arkadaşlar...gelecek olan yakın arkadaşlara duyrulur:cherry:
herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar.....