erdem.gunduz' Alıntı:
ben buralardayımda sen yoksun motorunu alan toz oluyo:cherry:fedos' Alıntı:pazar maltepe organizasyonu olursa sizlerle tanışmak için uğrayabilirim .kaldera(uğur abi) nerelerdesin.![]()
EMREUZESEN' Alıntı:abicim ben şöyle anlatayım benzin muhabbetini. hani uzun olan tarafı varya çubuğun o aşağıya bakarsa ana depo. o yukarıya bakarsa yedek depo...
muhendis1959' Alıntı:SELAM MİLLET
Artık heryere motorla gider oldum yahu nekadar rahatmış, yol sıkıştı yok zamanında yetişemiyeceğim yok park problemi yok, geçerken benide şuraya bırak diyen yok, ohhhh beeee.
Ama başka problemler var,
Ben eski motorcuyum bilmiyenler varsa duysun, eskiden motoru olana kötü gözle bakılmazdı çünkü motorda bir ulaşım aracıydı eskilerin gözünde, ben 15 sene sonra motora binince herşeyin değişmiş olduğunu anladım, bir günde başıma gelenlere bakın şimdi,
1- Topkapıdan davutpaşa üzerinden mertere geliyordum yolda çalışma var tek sıra arabalar ama sağı ve solu boş rahatça yol alıyorum, bir kamyonetçi beni aynadan görüyor, sağından geçeceğim sağı kapıyor sırıtıyor, solundan geçeceğim solu kapıyor yine sırıtıyor, ama bilmiyorki bu motora binen eski motorcu ben yeniden soluna girecekken solu kapayınca sağından geçecekmiş gibi yapıp yeniden soluna daldım tabi herifçi beni sağ aynadan arıyor ama ben solundan önüne geçtim bile bu sefer de ben ona dönüp malum hareketi yaptım be vın o hala dudaklarını kemirmekle meşkuldür sanıyorum,
2- Nişantaşında bugün bi cenaze vardı sanıyorum trafik sıkışıktı, ben yine sağdan soldan derken bi arabanın yanından geçiyordum, şoför tam ben geçerken izmaritini atmazmı tam bacaklarıma geldi oradanda ayakabımın içine, yanıyorum arkadaşlar motoru nasıl parkedip ayakkabımı çıkardığımı hatırlamıyorum, çorap yandı ayak yandı, şoför binbir kere özür diledi allahı var adamın çok nazikmiş, ama olan bizim çoraba ve hafif yanık ayağa oldu,
3- Taksimden dönüyorum benim birader orada rent e car işiyle uğraşıyor onu gördüm, okmeydanından E 5 e çıktım haliçi geçtim bende neşe o biçim çünkü arabalar sıkışık yolda sürücüler burnundan soluyor, ben tam gaz gidiyorum, şehitlik tüneline girdim kaskın camı kapalı biraz önüm karardı camı açtım, o ne kafama üstüme biyerden su fışkırıyor, sendeledim gözümün içine girdi sular hemen kenara çekeyim falan önümü göremiyorum derken yan taraftan geçen gri bir opelin şoförü sırıtıyor, adamın cam su fıskiyesiymiş, ayarı bozuk tamamen yan tarafa fışkırıyor, ama ne fışkırma belki 5 dakika adam özellikle beni ıslatmak için su fışkırttı, az daha duvara toslıyacaktım, durdum gözümü kaskın camını sildim öyle yola devam ettim.
YAA NE OLUYOR BU İNSANLARA ANLAMIYORUM KISKANIYORLARSA ONLARDA ALSIN KARDEŞİM MOTOR.
[
muhendis1959' Alıntı:Sadece pendik cadde elemanları toplanıyormuş topikte öyle diyor, sen bize soruyorsun biz bu yakadayız, demekki bizim yerimiz yok orada.
clint' Alıntı:Maalesef, çok şey değişti.
15 - 20 sene önce sadece motor için geçerli değildi bu durum, son 20 senede memleketin anasını ağlattılar, bu tamamıyle yozlaşma ile ilgili bir sorun, bırakın motosikleti yolda yaya olarak yürürken bile otomobilcilerden neler geliyo başımıza. Çünkü bu ülkede insanları otomobil aşığı ettiler, otomobili bir statü sembolü yaptılar ve karaktersiz ve boş beyinli ne kadar adam yetiştiyse son 15 - 20 yılda, hepsi arabalarıyla kendilerini bi halt sanmaya başladılar(aklı başında insanları tenzih ederim), 20 yaşında insanların tek derdi araba almak olmuşsa memlekette, bunun ardındaki suçluları trafik dışında aramak lazım. Sosyolojik bir olgudur bu son 15 yıl...
dekoko' Alıntı:herkeze selamlar sanırım yarın bende aranıza katılıyorum..yaklaşık iki aydır sadece okuyorum yazdıklarınızı..sizlere güveniyorum
dishchy' Alıntı:Herkese iyi günler dün motorun parasını ödeyerek işlemlere başladım sanırım önümüzdeki hafta binmeye başalayacağım. Ben 4.270 e aldım ama artık 4.490 a satıyorlar zam gelmiş... Almak isteyenler bilginize. İzmir de sadece bir yerde buldum o da tek kalmış. Şimdi oturup 130 sayfa okuyacağım rodajı yağ değişimleri bakımları vs hakkında.(bana kolay gelsin) İzmirde ikamet eden arkadaşlarla yapılacak gezilerde bulunmak tanışmak isterim. Saygılar En iyi günler sizlerin olsun.
Hero' Alıntı:RR cu Çılgın Cengaver Arkadaşlara Selamlar...
Ekim 2005 de aldığımdan bu yana arka koltukla ilgili sıkıntılar rahatsız edici bir hal almıştı. Arka koltuk var ama oturulmayacak kadar sert ve küçük. Küçük olması nedeni ile arkada oturan kişinin dengesi bozulabiliyor tabii sürücününde.
Uzun zamandır bu koltuk işini halletmeyi düşünüyordum, uzun arayışlar sonunda , bir döşemeciye derdimi anlattım , bana bir çözüm buldu. Belki döşemeci ne anlar bu işlerden diyeceksiniz ama bana göre o üstad bir kişi. Şahane bir tasarım ile orjinalliği bozulmadan cok rahat bir koltuk yaptı ve monte etti.
Tavsiye Ederim..
Not:
2 aydır hiç problem olmadı hatta benim koltuktan bile daha rahat diyebiliriim.
Hero' Alıntı:RR cu Çılgın Cengaver Arkadaşlara Selamlar...
Ekim 2005 de aldığımdan bu yana arka koltukla ilgili sıkıntılar rahatsız edici bir hal almıştı. Arka koltuk var ama oturulmayacak kadar sert ve küçük. Küçük olması nedeni ile arkada oturan kişinin dengesi bozulabiliyor tabii sürücününde.
Uzun zamandır bu koltuk işini halletmeyi düşünüyordum, uzun arayışlar sonunda , bir döşemeciye derdimi anlattım , bana bir çözüm buldu. Belki döşemeci ne anlar bu işlerden diyeceksiniz ama bana göre o üstad bir kişi. Şahane bir tasarım ile orjinalliği bozulmadan cok rahat bir koltuk yaptı ve monte etti.
Tavsiye Ederim..
Not:
2 aydır hiç problem olmadı hatta benim koltuktan bile daha rahat diyebiliriim.
iatambay' Alıntı:Herkese çok selam arkadaşlar
üç gün önce bende aranıza katıldım. bir regal raptor sahibi oldum. Bu ilk motorum. motor bakarken tesadüfen karşılaştığım Erdem Gündüz'e yardımlarından ve tavsiyelerinden dolayı çok teşekkür ederim.
üç günde 200 km'i devirdim. (ist-gebze) belirgin bir şikayetim yok. sadece sabahları çalıştırırken ve vitesi boşa alırken zorlanıyorum.
herkese kazasız sürüşler dilerim.
şile buluşmasında ikeada alacaksanız bir an önce almanızı tavsiye etmiştim.ehliyet olmasada olurdu.alınca kullanırdınız ne olacaktıki? hepimiz öyle yapmıştık..sezonu boş geçtiniz valla zaten sen bir vatercoloors iki..toplu alım için az uğraşmadılar.midyata prince giderken evdeki bulgurdan olmak buna denir işte..hayırlısı olsun yinedecamadan' Alıntı::alamadık ehliyeti daha RR'ıma kavuşamiyacağım yaw habire gidiyoooo biri dur desin
logaritma' Alıntı:peki bu alet üstünde hiç kişiselleştirme yapan yokmu custom motor adına yani aksesuar farklı bir görünüm farklı tarzda bir şeyler aslında motorun ebadı büyük diğerlerinden farkı yok bu gün arkadaşla benim motoru kıyasladıkda motorun önden bakdınmı ön kısmında fazla boşluk var zannedersem motoru zayıf görünmesinin nedenide o.