logaritma' Alıntı:aklıma takıldı artık bu motorda oturdu epey yol yapanlarda var artık biri bana adam gibi kesin veri verir regal şimdi bir depoyla ne yakıyor ortalama menzili nedir?? rodajı bitmiş artık km sini yapmış oturmuş bir regalci cevaplarsa sevinirim çünkü en gerçekci veri onunkki olur
Ben dün üzerindekileri söktüm. Üzerinde made in japon veya başka bir ülke yazmıyordu ama NGK yazıyordu. Kodunda da japon NGK'dan bir harf fazlası vardı. Bende 60 km.NGK gibi bir buji nasıl kurum yaptı diye düşünüp duruyordum.fes71' Alıntı:Arkadaşlar RR'ın üzerinden çıkan çin malı bujilerde de NGK yazıyor.Taklit yani.Orjinallerinin üzerinde NGK ve made in Japan yazıyor.Dikkat![]()
Ya orda ekildiğimi falan hissetmedim zaten. Kalabalıktık. Kimse bir bakışta şu eksik bu eksik diyemezdi. Talihsiz bir şekilde artçımla aynı anda masadan kalktığımız bir ana denk geldi sizin gidişiniz. Tepede sizinle olmayı isterdim...MACGYVER' Alıntı:Demonic kardeşim bana bir yanlış yokta asıl sana yanlış yaptık kartal tepeye giderken biz seni unuttuk asıl sen kusura bakma ok!!
Yolda aklıma geldin ama telefonun yoktuki arayalım haber verelim.
Aklımızdaydın ok![]()
benim hesabıma göre kmde bu zamdan önce 110 ykrş yakıyordu 95 oktan süper kullanıyorum benlogaritma' Alıntı:kaldera hocam sen bilirsin şu soruma bir cevap versene veya km yapan biri cevap verebilirimi
ben bunun taklit olduğunu sanmıyorum. ilk buji değişiminde ben ngk almıştım.çıkardıklarımla birebir aynı idi. zaten ngk markada pahalı değilki.tanesi 3,50ytl idi.taklidini yapmak daha pahalıya mal olur sankifes71' Alıntı:Arkadaşlar RR'ın üzerinden çıkan çin malı bujilerde de NGK yazıyor.Taklit yani.Orjinallerinin üzerinde NGK ve made in Japan yazıyor.Dikkat![]()
muhendis1959' Alıntı:Akadaşlar bugün motorumu 500 bakıma Katrancı otomative götürdüm, yağı değişti bujiler kontrol edildi benim bujiler NGK çıktı değiştirmeye gerek kalmadı, zincir ayarlandı ve motorun bütün civataları tek tek elden geçti, inanın ben aldığım arabaların bile ilk bakımda bu kadar elden geçtiğini hatırlamıyorum, KATRANCI OTOMATİVE teşekkürler, bu arada benim radyatör delikmiş usta farketti ve hemen garantiden değiştirdiler, ALLAHIN SEVGİLİ KULUYMUŞUM Kİ pazar günü beni yollarda bırakmadı.
BU ARADA KATRANCI OTOMATİVİN YOL YARDIM SERVİSİ VAR EĞER YOLDA KALIRSANIZ TÜRKİYENİN NERESİNDE OLURSA OLSUN BİR TELEFONLA SİZE ULAŞIYORLAR, bu konuda serdar katrancı ya teşekkür ederiz.
ARKADAŞLAR SİZİ BİR KONUDA UYARMAM GEREK EĞER YOLDA KALIRSANIZ ŞİRKET YOL MASRAFLARINI SİZDEN ALIYORMUŞ MOTORUNUZ İSTER GARANTİDE OLSUN İSTER OLMASIN, YOLDA KALANI KURTARMAYA GELEN SERVİS YOL MASRAFLARINI SİZDEN ALIYORMUŞ, ŞİRKETİN SERVİS POLİTİKASI BUYMUŞ, BEN BUNA HEMEN İTİRAZ ETTİM YELLOW ROCK FİRMASINA DENİZLİYE EMAİL ÇEKTİM HEPİNİZDEN BUNU İSTİYORUM, HERKES DENİZLİYE PRETOSTO EMAİLİ ÇEKİNİZ, HAKKIMIZI ARIYALIM.
TRADER' Alıntı:Arkadaşlar Merhaba...
Bir iki gündür yogunluk vardı bakamadım . Bugun foruma bakınca gercekten çük üzüldüm
.......
Ama suna ınanıyorum... Bu gezıdekı bu olumsuz yonu Ahmet unutacak ve olumlu yonlerını hatırlıyacaktır. Cunku benım tanıdıgım Ahmet delıkanlı,mert ve arkanı dayayabileceğin bir adamdır. (Guzel bagladım ama değil mi?)
Baki Selamlar...
kaldera' Alıntı:ben bunun taklit olduğunu sanmıyorum. ilk buji değişiminde ben ngk almıştım.çıkardıklarımla birebir aynı idi. zaten ngk markada pahalı değilki.tanesi 3,50ytl idi.taklidini yapmak daha pahalıya mal olur sanki
Topuz' Alıntı:arkadaşlar;
ilaveten benzin göstergesi takılması konusunda bir gelişme yok galiba. aramızda benzin göstergesi takmaya teşebbüs eden var ise, tecrübelerini bizler ile paylaşsın.
Ben yollarda gördüğüm her aracın göstergelerine bakıyorum, en yakışanı bulduktan sonra inşallah uygulayacağım. Bunun dışında bide Aksaray(istanbul) tarafını dolaşmamı tavsiye ediyor arada gördüğüm ve sorduğum dükkanlar. Zamanı ve fırsatı olanlara duyurulur..
logaritma' Alıntı:1 tamamda 2 ile 3 tamamen trafiksel şeyler birazda şans kader kısmet işi her zaman olucak diye bir şey yok
bende beşiktaşda başımdan geçen bir oalyı söyliyim motoru çarşının içine sinanpaşa pasajının önüne koydum vel hasıl gittim 45 dakka sonra bir geldim motorun selesinde pasta gibi bir şey adam bandırmış seleye resmenyandaki işportacıya soruyorum abi bilmiyorum diyor ben yeni geldim arkada dükkan sahiplerine soruyorum görmedik diyorlar yaw dakkada binlerce insanın geçdiği bri yerde kimsemi kardeşim sen ne yapıyorsun demez yada bir eşy gögrmez böyle ilginç olaylar her zaman olabiliyor
![]()
yok hayır orijinal ngk aldıklarım.ancak bizde otomotiv sektöründe olduğumuz için fiatlar bize özeldi.ama piyasada tanesi 5 ytl bunların.kısaca kalem buji derler bizimkilere.Mr.Wish' Alıntı:Kardeş eminmisin? buji problemi çıkmıştı benim sorunumda ama ben tanesine 10 ytl x2= 20ytl ödedim aldım Aykondan, pahalı geldiğini beyan ettim ama normal bunlar japon dediler. Senin söylediğin rakam çin işi için olmasın?.. Buji değiştirecek arkadaşları bi uyandırsak sayende..
ilaveten benzin göstergesi takılması konusunda bir gelişme yok galiba

arkadaşım kavga falan yok burada kavga olmaz.şahsen tanıdığım tanıştığım motorcular arasında dediğin özelliğe uygun yok kimse..EMREUZESEN' Alıntı:BU SORUYU FORMDA 4 KEZ SORDUM VE CEVAP ALAMADIM. ACABA FORMUN AMACI İNSANLARA TAKILDIKLARI KONULARDA YARDIM ETMEKMİ YOKSA ŞAHSİ KAVGALARINIZI BURADA SÜRDÜRMEKMİ??? AYRI BİR FORM AÇALIM ARKADAŞLAR SİZE DADYW KAVGA BÖLÜMÜ DİYE... AYIP...
1.) benim motorumun fan olayında problem yok. açıyor fanı kaç derecede açtığını bilmiyorum tabi. ama motoru istop ettikten sonra çıt çıt çıt çıt soğuma sesi geliyor. bu herkezde oluyormu?
2.) daha önce racing kullanıcısıydım bu motorda devir saati olmadığı için uzun süreli kullanıcı arkadaşlardan göz kararıda olsa vites değiştirme hızlarını öğrenmek istiyorum. tabi bu her motorda farklıdır. diyeceksiniz motorun devri yükseldiğinde vites değiştir bunu biliyorum. benim öğrenmek istediğim mesela 1. vitesten 2 ye 20 km hızda 2 den 3 e 50 km falan 5 viteside yazarsanız sevinirim. bu soruda bir arkadaşımız yazmış 4 vites 120 diye. ben bu hızı ancak 5 viteste görüyorum motor 90 dediğinde atıyorum beşe. saygı ve sevgilerimle...
EMREUZESEN' Alıntı:BU SORUYU FORMDA 4 KEZ SORDUM VE CEVAP ALAMADIM. ACABA FORMUN AMACI İNSANLARA TAKILDIKLARI KONULARDA YARDIM ETMEKMİ YOKSA ŞAHSİ KAVGALARINIZI BURADA SÜRDÜRMEKMİ??? AYRI BİR FORM AÇALIM ARKADAŞLAR SİZE DADYW KAVGA BÖLÜMÜ DİYE... AYIP...
1.) benim motorumun fan olayında problem yok. açıyor fanı kaç derecede açtığını bilmiyorum tabi. ama motoru istop ettikten sonra çıt çıt çıt çıt soğuma sesi geliyor. bu herkezde oluyormu?
2.) daha önce racing kullanıcısıydım bu motorda devir saati olmadığı için uzun süreli kullanıcı arkadaşlardan göz kararıda olsa vites değiştirme hızlarını öğrenmek istiyorum. tabi bu her motorda farklıdır. diyeceksiniz motorun devri yükseldiğinde vites değiştir bunu biliyorum. benim öğrenmek istediğim mesela 1. vitesten 2 ye 20 km hızda 2 den 3 e 50 km falan 5 viteside yazarsanız sevinirim. bu soruda bir arkadaşımız yazmış 4 vites 120 diye. ben bu hızı ancak 5 viteste görüyorum motor 90 dediğinde atıyorum beşe. saygı ve sevgilerimle..
.