Önemli Bir Mesaj..
Arkadaşlar Merhaba...
Bir iki gündür yogunluk vardı bakamadım . Bugun foruma bakınca gercekten çük üzüldüm
Benı birçogunuz tanıyor. Belki de motor konusunda en acemınız de benımdir. Yola cıkınca tevekkul Allaha deyıp devam edıyoruz. Yoksa hıc bır zaman ne motorların ne de buna benzer maddi şeylerin statü sembolu olmayacagını bilen insanlarız..Gruba oncu olmamın daha cok mekanları bılmemle alakalı oldugunu dusunuyorum. Yoksa altınızdakı zumrutu anka olmadıktan sonra emın olun onemsız ayrıntı...
Sapanca gezisi gerçekten bizimle gelen arkadaşlar için çok verimli geçti.. tahmınımızden daha çok eglendik. Murat Ahmet Gıray Erdem Hakan Taner Haluk... ve değerli bayan arkadaşlar..hepsı gezıye ayrı bır renk kattı. Cok hemde cook keyıflı bır gun gecırdık....
Donus yolunda yasanılanlar sanırım bıraz yanlıs aksetmıs.. Sunu unutmamak lazım. Tabı kı Kimse kimseyı yalnız bırakmaz. Bız motorcu da olsak araba da kullansak oncelıkle ınsanız delıkanlıyız dıye bakmak lazım olaya.. Ahmetın basına gelenlerı ılk duydugumda abı elımızden ne gelır dıye sordum. Ama emın olun o anda benım aklıma o ısaretlı dalgayı Ahmet gıysın demek gelmedı. Belkı bu konuda bır mıktar kusurum olabılır. Uyarmamız lazımdı. tabı grave arkadasımızın da bunu dusunmesı gerekırdı. Ama dalgınlıga denk gelmıs demekkı..halbukı ben raptorcuların default olarak kanka olduguna ınanmısımdır hep..Yanı bırının yararına bır dıgerı bırsey gerekıyorsa hemen yapar gozu ıle bakmısımdır.
Ama bence daha onemlı bır konu var kı sanırım burda hepımız bır mıktar sucluyuz. Madem o kadar raptorcu vardı. hepsının elı vıda tutuyor. belkı bekleyıp tamıratı tamamlatabılırdık..
Dediğim gibi raptorcular hep bıraz daha bırbırlerıne baglı oluyorlar .. Bakın ne kadar guzel... ben bunu hep ımrenerek hıcvedıyorum.. keske orda bırısı deseydı de kalıp tamıratı tamamlatsaydık. bunu dusunemedık. bence bu bıze guzel bır ders oldu..
Ahmet arkadasımıza artcı gelmesını bızzat ben ıstedım. Cunku benım tanıdıgım kadarıyle grupta motora en hakım ınsan oydu. Ama bu arıza sanırım bıraz keyıflerı kacırmıs.
Netıcede kısı ve grupları tanımak ve tanımlamak boyle zor zamanlarda mumkun oluyor..eh ıste hayat tecrube degıl mı? Bu tıp olusumlarda ınsanlar kendılerıne uyum gostermeyen kısılerı zamanla daha yakından tanıyıp elımıne etme ımkanı tanıyorlar. ben sahıs olarak kısıler uzerınde durmuyorum. Genel olarak bızım bundan dersler cıkarmamız lazım dıyorum..bunyeye uygun olmayan arkadaslar varsa zaten zamanla kendılerı bunu anlayıp arazıye uyarlar oyle degıl mı?(mesela ben

)
Bızım artık bayagı bır gezımız oldu. Ama sunu belırtmelıyım kı ben en cok yalova ve sapanca gezılerınden keyıf aldım. Belkı raptorcu ve keewaycı arkadasların snob olmayan samımı tavırlarından belkı de sayı az olmasından.. Bu sapanca gezısınde de elımızden gelen en ıyı nıyetle hepsını gordugumuz yerlere arkadaslarımızı goturduk . Bıraz yoruldular ama sanırım cok keyıf aldılar.. Ben de cok keyıf aldım.benım daha oncekı gezılerde gormedıgım kadar da duzenlı yolculuk yaptıgımızı soyleyebılırım.. Son donemde bıraz dagıldık ama emın olun o da ben basıp gıttıgım ıcın olmadı

trafık cok yogundu.. Ama bır dahakıne daha kombıne oluruz ben bıraz daha ıncelıklerı kaptım kendı adıma
Ama sunu da soyleyeyım.. Bu gezıden Ahmet ın cok katkısı oldu. Onun gıbı ısı bılen bır artcı olmasa gelırken benım amator onculugum bır ıse yaramazdı

kendısıne bır kusur ıslenmısse kusur hepımızın kusururudur..
Kendısınden helallık dılerız..
Bunun dısında lafı daha fazla uzatmayayım. sadece cok uzuldum. Keske Ahmet benım motoru alıp benı eve bıraksaydı da ertesı gun gıdıp gunduz gozu ıle motorunu alsaydı..
Ama suna ınanıyorum... Bu gezıdekı bu olumsuz yonu Ahmet unutacak ve olumlu yonlerını hatırlıyacaktır. Cunku benım tanıdıgım Ahmet delıkanlı,mert ve arkanı dayayabileceğin bir adamdır. (Guzel bagladım ama değil mi?

)
Baki Selamlar...