Sıkı durun ben geldim millet
ARTIK BENİMDE BİR RAPTORUM VARRR
Dün Aykona gittim cebimede canlı paralarla

murat beye KROYUM ama PARA BENDE diyince estafurullah abi deyip devlet erkanı gibi karşıladı resmen

firmaya birsürü yeni regal gelmiş hepsi daha kutusundaydı, murat beyle al gülüm ver gülüm yaptık ve sözleşmeden sonra vekaletide verip plaka işlemleri için çıktım, şimdi çarşamba sabahını iple çekiyorum yeni bir torun sahibi oldunuz :rendeer: gezilerde denk gelip tanışmak dileğiyle artık, benide raptorcular listesin GWS abimiz yazar heralde artık :bounce:
Birde arkadaşlar benimle beraber bir kişi daha motor aldı dün, o class serinin grisini aldı, onunda benim gibi vitesli motor deneyimi hiç yokmuş, aykonun altındaki araba garajına indirdiler motoru ve alıştırma yapması için bıraktılar, bende işim bittikten sonra arabamı almak için aşağıya indim ve ayak üstü muhabet ettik sağolsun al kullan bakalım dedi, bu benim hayatımda ilkti vitesli olarak, motor gerçekten harika gücünü hissettiriyor insana, class E serinine göre biraz daha uzun olduğu için manevrası biraz zorluyor insanı ama çok keyifli, 2 kere stop ettirdim ama olsun o kadar artık :bounce: kısa sürede alıştım motora garajın görevlisi yanımıza geldi, önce arkadaşın kullanışını seyretti sonra benimkini, sen iyisin dedi motorda, ilk defa kullandığımı söyleyince bırak bu işleri yeme beni ded, neyse binbir yeminle inandırdık onuda, tek dikkatimi çeken nokta şu oldu, mesafe kısa olduğu için 2 ye atma şansımız olmadı ve 1. vitesle kalkıp durduk hep, lakin durduktan sonra 3-4 sefer vitesi boşa alamadık şöyle gaz debriyaj kalkar gibi yaptıktan sonra vites boşa geçti hep, hararet olayına gelince, kapalı alan ve sürekli 1. viteste kullanmamıza rağmen hararet göstergesi hiç yanmadı, fanlar düzenli çalışıp motoru soğuttu hep, kısacası harika bir motor arkadaşlar aldığıma pişman olmayacağıma eminim, hepinizi seviyorum ve benide bekleyin geliyorummmmm :queen: