Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsunda
455 ytl inşallah 45 ytl dir.
Yoksa çok pahalı kaçmış
455 ytl inşallah 45 ytl dir.
alper_tim' Alıntı:dün bana ilgi alakayı esirgemeyen tüm regalcilere teşekkür ederim sağolun
bugün aykon a gittim ve class ile normal regal e bindim classın görüntüsü çok baba duruyo ve çatal biraz daha uzun acaba bazı dostların dediği gibi bu motoru alsam daha mı çabuk düşerim şimdi de ikisi arasında kaldım ne yapıcam ben yaa az biraz yardım arkadaşlar servisdeki murat bey uzun yolda çok rahat bi kullanımı olacağını söyledi class ın sizce ne yapmalıyım hangisini alıcam ben
turlabo' Alıntı:bir de motoru aldım alalı Günün ilk çalışmasında 1. fitese atınça motor kelkiniyor.yok ısıtmadan basıyorsun dediler yok debriyaj ayarı dediler hepsi hikaye.çözüm yok .varmı tavsiyesi olan.Bu problem sadece bende mi var .herkeste varsa niye şimdiye kadar gündeme gelmedi
bozkurt' Alıntı:Turlabo kardeşim merhaba,''kelkiniyor'' ibaresiyle neyi anlatmaya çalıştın.YANİ motoru ilk çalıştırdın ısındı veya az ısındı yürüyeceksin debriyaj ,vites ''tak'' diye bir ses; motor ya stop eder veya biraz ileri atılır.DOĞRUMU?Eğer cevabın evet se merak etme normaldır.YA tam ısıt öyle çık yada ilk rodaj bakımından sonra ufak bi debriyaj ayarı çektir.Benim motor 600 Km de soğukken hala biraz yapıyor ısınınca acaip yumuşuyor.İnan bana yağını değiştirince böyle bir sorun kalmayacak.Hayırlı sürüşler.Sağlıcakla kal.
myway' Alıntı:Demonic, alet çantasının yerini 1,5 sene sonra pazar günü farketmişsin doğrumu:mrgreen:
akira, dur dur heyecanlanma, alet çantası dediysek ufak bi çanta, hani bozuk para çantaları vardır ya onun gibi bişey:mrgreen: , siyah üçgen bişey içinde ufak tefek şeyler var alyan vs, yeride yanılmıyosam koltuğun altında solda olması lazım orda yoksa sağa bakarsın, kilitli bişey varlığını biliyorumda hiç açıp bakmadım ne var neyok diyeAkira' Alıntı:Alet çantası mı ? nerede bu?
Bende de iki gündür kavrama yapışması problemi var. Gerçi ciddi birşey değil motor yatınca sanırım kavrama yapışıyor bu yüzden marş basmıyordu (akü bitti zannetmiştim) motoru şöyle 2 cm kıpırdatınca kurtuluyor.
Yaw şaka maka bizim motorlarda alet çantası için yer varmı (koltuğun altı falanmı bi koşu bakemde gelem)
dostum nasıl yıkıyosun motoru, benimkininde ihtiyacı var napacamı bilemedim, yıkamacıyada güven olmazki şimdi, motor yıkamanın inceliklerini anlatırmısınAkira' Alıntı:Bende azönce motoru yıkarken sigorta kutusudur diye oraya su değdirmemek için kırk takla attımr:
Bide makina mühendisi olacaz. (yuh banar: )