hakinen' Alıntı:
selam benim akü bitti sanırım.daha 4 gün oldu.jikleyi actım,debriyaja basıp marşa bastım boş lambası (N) NİN YESİL ISIGI yanarken marsa basınca ısık kısılıyor marsı cevirmeye yetmiyor.motoru vurdurdum banamısın demedi.siz bu problemi nasıl cözdünüz buldugunuz cözümü akü aldıysanız nereden kaç paradır taksit yaparlarmı.birde kuru bakım gerektirmeyen aküler dahamı iyi?aksama kadar cevap verirseniz sevinecegim:salut:
sevgili arkadaşım senın akünde bir sorun yok.motoru alalı 4 gün oldu diyorsun.kaç km desin şuan bilmiyorum ama..
sana tavsiyem atla motoruna (tabiiki çalıştırınca)en az 50- 80 km yol yap.bak bakalım birdaha aynı oluyormu.öyle hemen havlu atıp aküyü değiştirmeyi düşünme.bu motoru yeni alanların en sık yaptığı hataya sende düşüyorsun
1)çalıştırma esnasında motorun boğulması(gaz koluna elinizi bile sürmeyin jikleyi çekin sadece marşa basın kesinlikle gaz vermeyin)
2)motor çalışınca sarsıntılıhareket (jikle çekik unutuldu,yakıt musluğu unutuldu)
3)depo kapağı anahtar sorunu(depo kapağını sadece yerine bastırın,anahtar kendi dönüp yerine oturacaktır)
4)vites sorunu(işte bunu siz kendiniz hissedeceksiniz.araç kullanırken frene sağ ayağınızla basarsınız.sol ayağınızla bastığınızda sağ ayağınızın refleksini hissedemez ters bir durum olurya onun gibi bir şey işte anlarsınız,,anlayacaksınız)
5)akü sorunu(aslında sorun falan yok sadece şarzsız o kadar.şarz edilecek atlayın motora verin gazı)
6)buji sorunu(buji sorunu yok kesinlikle motorda NGK CR6HSA buji çıkıyor orijinal olarak.boğulmadan dolayı ve yakıt sızdırma (bazen) kurum yaptığı için değiştirildi hep.(bir gün denedim şahsen arızalı diye çıkardığım bujileri tekrar taktım tek marş yine çalıştı sorun yok)