uzun zamandır motosiklet.net e giremiyordum. 2000cc vectramın motoru 2000ytl lik masraf çıkarınca , kaskosu 1450ytl tutunca , trafik sigortası 150 ytl olunca , 100km de 250.000 Tl lik benzin yakmaya başlayınca , ayda 400ytl benzin parası ödeyince , bide güneşi görünce motorcu ruhum depreşti , yahu bizim motorcular ne alemde dedim , çin malı motorların fiyatları ne durumda , kronik arızaları varmı diye bi göz atayım dedim ama o kadar uzun zaman olmuş ki siteye girmeyeli kullanıcı adımla şifremi hatırlayana kadar akla karayı seçtim.
Sonuç olarak 2 gündür bu başlığı okuyorum ve sonuna yaklaştığım zamanlar , bazı arkadaşların sorularına cevap vermeye başlayacaktım az daha , o derece raptorcu olmuşum yani :mrgreen:
Anlattıklarınıza göre gercekten alınası motor , kişilik itibariyle enduro-touringçi olmama rağmen tamamen aklıma yatmış durumda . Mesajlar içinde bazı niyetine giren arkadaşların yaşadığı heyacanı bende yaşamaktayım , dün gece uyku tutmadı mesela :mrgreen
ama maalesef bu yazda motorize olamıyacağım az önce oturup kabaca bi hesap yaptım , raptor bana 4500 ytl ye mal olsa ve bunu vade farksız 12 eşit takside böldürsem 375ytl yapıyor taksitleri , öte yandan 385 oto kredisi ödüyorum + 185 ytl kasko var eee vectranın motorundaki 2000ytl lik arıza içinde bi yandan para biriktirmeye çalışıyorum

ale:
sanırım bu yaz da olmayacak bu iş ( ehliyet konusunu yazmadım bile ama bide ehliyete a2 ekletme durumu var

ale: ) Yauw ben 1900ytl verip ikinci el bi honda titan a binmek istemiyorum yauw

ale:
Zaten ben her bahar motosiklet.net forumlarını takip edip böyle gaza gelirim sonrada yaz boyunca arabanın içinde klimayı yüzüme yüzüme vurdurup teselli bulmaya çalışırım

ale:
Rüzgarın tadını çıkarın dostlarım :salut: