1 ay kadar önce , 350 Cc spyder modelini , deneme sürüşü yapmak içim emre ltd ye uğradım.
selesi bana rahatsız gibi geldi. ayrıca ayaklıklar çok önde gibi . boyum 1.82 olmasına rağmen , ayakucu ile güç bela yetişebildim. kesinlikle kısa boylulara göre bir model değil. bu durumda devirme ihtimalinide de düşünüp deneme şürüşü yapmaktan vazgeçtim.artık bizzat satın alıp kullananlardan yorum bekleriz
arkadaslar bende regalci olmaya karar verdim ama iyimi yapıyorum sizce
2006 model 3.250 ye regal buldum anlastık gibi siz nedersiniz motor temiz
regal dogru seçimmi sizce
yalnız tek bi sıkıntım var bodrumda ne servisi var nede parcası var ilerde bişeylerini deiştirmemiz gerektiginde zor olacak kargo falan
Motora iki kişi binince zorluk yaratıyor mu? Bazı yerlerde iki kişi binince sıkıntı yarattığını duydum. Motorun yüksekliği nedeniyle..
Yok abi tabi ki ben de sağ şeritte sakin sakin gidenlerden olacağım. Fakat arkama bir artçı aldığımda motorum altımızda şişmesini istemem yani![]()
Yok abi tabi ki ben de sağ şeritte sakin sakin gidenlerden olacağım. Fakat arkama bir artçı aldığımda motorum altımızda şişmesini istemem yani![]()
madem karar werdin chopper için ilk başlangıç motoru olarak doğru seçim benimde ilk choperım oldu ama hiç pişman değilim emsallerinin en iisi bence
benim motorumda 2006 model 3500 tl ye aldım sana ii fiyat wermiş ama düşüre biliyorsan düşür haberin olsun benim fiyatın içinde alımsatım ve kyafetlerde dahilsen ne aradığını söyle bizde bulup bulamayacağına cwp werelim