arkadaşlar,
motor fuarı epeydir bekleniyordu. uzaklık nedeni ile fuara gitme imkanım yok. bu nedenle haberlerde izleriz diye ümit ediyordum. bu hafta itibariyle tv kanallarında haberleri çıkmaya başladı. ancak, haberlerden öğrendiklerimi size yazayım :
- motor fuarı başladı
- motorların üzerlerinde bayan mankenler var
- 500 beygirlik ve 80 milyarlık bir motor var.
tv kanalları sağolsunlar, mankenleri görüntülemekten motorları görüntüleyemediler. habere bak diyorum, motor fuarında motor göstermeleri gerekirken.. mankenleri çekmiş durmuşlar. her halde habercilik bu olsa gerek diyorum. çünkü elbette ki, bu işi yapanlar "BİLİMSEL KRİTERLERE" göre yapıyordurlar. şimdi ben kendi kendime HALT ediyorum burda.
hadi bunu geçtik.. ntv de her hafta cumartesi günü 11:10 da yayınlanan motokeyf programını bekledim. 20 dakika içinde.. 3-4 dakika fuardan bahsedildi. bu programda bile, anlaşılabilir motor görüntüleri yoktu. 1-2 saniyelik motor görüntüleri gelip gidiyordu ekrana. ne gördüğümü bile anlayamadım. belki de fuar tam anlamıyla açılmadığı için (30 mart - 2 nisan) onlar da bol görüntü vermemiştir. umarım, haftaya bol görüntüler yayınlarlar. gerçi bir bilgi olarak, fuar hakkında
http://www.motoshow06.com/ adresini verdiler. sağolsunlar.
gelelim, arkadaşlardan fuar yerine gidenler ile ilgili olan kısımlara. burada yazıyorlar gittiklerini. özellikle sarıkayalar standına uğradıklarını belirtiyorlar. benim bir istirhamım olacak, bu stand yetkilisi her kim ise lütfen bu forumdaki sarıkayalar hakkında yazılan olumsuz görüşleri aktarsınlar. ben merak ediyorum ki, acaba onlar bu forumu okumuyorlar mı? bazı sorunlar.. motor satışa çıktığından beri devam ediyor. insanların aklında hala.. acaba bu motorun servis yönü ile ilgili gelecekte bir sıkıntısı olur mu? diye sorular var. sarıkayalar bu soruların cevabını hala ciddi anlamda vermiş değildir. müşteri memnuniyeti deyip duruyorlar, ancak bunu neden gerçek anlamda ve hızlı hareket ederek temin etmiyorlar. bazı regal kullanıcılarını küstürdüler. bazı maillere cevap bile vermediler. internet siteleri berbat. bunu hepimiz biliyoruz.
çok mu zor.. bu konuda 1 kişiye görev verip, "sen motor hakkında her türlü müşteri ve halkla ilişkileri takip edeceksin.. bize ayrıntılı bilgi vereceksin, sorun var ise derhal çözülecek" demek.
koskoca sarıkayalar bunu yapamıyor mu yani? bana göre yapamıyor. yapsa idi, bu forumda sarıkayalar ile ilgili bu kadar yazı yazılmazdı. lütfen siz de bu soruları stand yetkililerine aktarınız.