D100 (e5) te ki hız kolidorları veya hız radarları motosikletleri okuyor mu

Motosikleti
benelli leoncino
İstanbulda yaşayanlar bilir e5 üzerinde tabela kemeri gibi demir kemerler üzerinde de hız plaka okuyucu kameralar var ama terste var mı veya motosikletleri okuyabiliyor mu bilmiyorum, bilgisi olan var mı

O koridor radar kameraları motosikletin plakasını okuyamıyor diye düşünüyorum ,
Hemen hergün geçiyorum koridorlu bir güzergahdan , bugüne kadar hiç ceza yemedim 140-150 ile gittiğimi bilirim çok defa..

Ben daha hiç radardan hız cezası yemedim. Zaten tır ile aynı hızda gitmemiz gerek 80 değil de 70. Eğer hız radarları okuyor olsaydı maaşı bırakırdık üstüne kredi çekerdik öyle bişi :D
Benim net bildiğim radarlardan bile artık 100 ile geçiyorum bir problem olmuyor. Tabii polis radarına denk gelirseniz canınız yanar orası ayrı, fakat sabit olanlarında okuyana hiç denk gelmedim.

Motosikleti
Husqvarna Svartpilen 250
D100 Anadolu Yakası'nda 2 arkadaşım otomobil ile gece yarısından sonra ceza yedi. Sadece akşamları aktif olduğunu varsayıyorum, gündüz ceza yiyeni ben de duymadım çünkü. Kameralar ön taraftan gördüğü için motosikletlere ceza yazıldığını düşünmüyorum.

Anca gece ceza yazarlar zaten trafikten hızlı gitmek mümkün değil. Sürekli yoğunluk var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar