Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
D100 (e5) te ki hız kolidorları veya hız radarları motosikletleri okuyor mu
İstanbulda yaşayanlar bilir e5 üzerinde tabela kemeri gibi demir kemerler üzerinde de hız plaka okuyucu kameralar var ama terste var mı veya motosikletleri okuyabiliyor mu bilmiyorum, bilgisi olan var mı
O koridor radar kameraları motosikletin plakasını okuyamıyor diye düşünüyorum ,
Hemen hergün geçiyorum koridorlu bir güzergahdan , bugüne kadar hiç ceza yemedim 140-150 ile gittiğimi bilirim çok defa..
Ben daha hiç radardan hız cezası yemedim. Zaten tır ile aynı hızda gitmemiz gerek 80 değil de 70. Eğer hız radarları okuyor olsaydı maaşı bırakırdık üstüne kredi çekerdik öyle bişi
Benim net bildiğim radarlardan bile artık 100 ile geçiyorum bir problem olmuyor. Tabii polis radarına denk gelirseniz canınız yanar orası ayrı, fakat sabit olanlarında okuyana hiç denk gelmedim.
D100 Anadolu Yakası'nda 2 arkadaşım otomobil ile gece yarısından sonra ceza yedi. Sadece akşamları aktif olduğunu varsayıyorum, gündüz ceza yiyeni ben de duymadım çünkü. Kameralar ön taraftan gördüğü için motosikletlere ceza yazıldığını düşünmüyorum.