D.BAKIR- KAHTA-MENZİL NEMRUT DAĞI GEZİSİ

:) hadi bir an önce hallette bakalım fotolara. sabırsızlıkla bekliyorum.

<a href="http://postimg.org/gallery/2049pqjm/" target="_blank">

Son düzenleme:
196670_4485145215856_1570642584_n.jpg

Bu şekilde olacak

http://www.hizliresim.com bu siteye gir DOSYA SEÇ butonuna tıkla,yüklemen istediğin resmin bulunduğu yere git,resme tıkla aç de,sonrasında ŞİMDİ YÜKLE butonuna tıkla,forumlar için diye ayrılan bölümdeki linki kopyala buraya yapıştır...bakalım olmuş mu

vallaha olmuş

Kardeşim gezi resimlerini bende çok merak ediyorum Haziran 7 de Ankara dan yola çıkıp Diyarbakıra geleceğim güzergahından esinlenebilirim.Kolay gelsin.

ben

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:02 ----------

selam arkdaşlar sonunda resim yüklemeyi başardım :)

evet arkdaşlar gezimiz pazar sabahı başladı akşam 22:00 de bitti güzargahımz D.BAKIR-KAHTA-MENZİL-NEMRUT DAĞI toplamda 700 km yol yatık d.bakırdan siverek üzeri feribotla kahta ordan menzil ordanda nemrut dağı hadi başlayalm :)

ilk molamızı sivereğe yetşmeden bi petrolde verdk mavi gömlekli olan bnm yanmdaki de yeğenm yusuf biraz dinlendikten sonra yola çıkıyorz ama fark ettm ki arka balataları tutan vidalar titremeden dolayı olacak ki düşmüş sivereğe kadar idare edip orda hallettk snra devam :) resimde görüldüğü gbi feribotla karşıya geçecez... feribot beklerken...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:38 ----------

feribotun içinden kareler :) menzil ziyaretinden kareler namazmızı kılıp yolla devam direk nemrut dağına çıkıyorz hızlı olmamız lazm çünkü nemrutu bilen bilir ya sabah erkenden güneş doğmadan orda olmalısın ki güneşn doğuşunu görebilesn yada akşam güneş batmadan önce yetişmelisin ondan bastık gidiyoz :) bakmayın 17 km yazdığına çık çık bitmiyo hep rampa yukarı çıkıyorz bütün arabaları solluyorz :) motoru park ettkten sonra bundan sonraki yolu yürüyerek çıkıyorz güneş batarken çektik tam güneş batıyodu yetiştk :) artık dönüyorz nemrut dağında son bi çayımızıda içtik çıktık yolla son feribot seferine yetşmek için yine hızlı olmamz lazm son sefer 8:30 hadi bakalm ve gezimiz bitti toplamda 700 km kadar yol yaptık akşam 22:00 evde olduk umarm beğenmşsnzdr yorumlarınızı beklyorm :)

Gezmeye iyi gezmişsiniz.
Güzel bir gün geçirip, eğlenmişsiniz.
Güzel yerler görmüşsünüz.
Ancak sadece kask ile bu işi eksik yapmışsınız derim.
Tam korumalı nice geziler diliyorum.

haklısın hocam imkanları zorlayıp bu geziye çıktık şuan sadece kaskımız var inş alacam :) herşeyden önce güvenli bi sürüş olmalı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar