Cxm250a Rolanti Sorunu

Merhaba değerli dostlarim. Uzun zamandir çözemedigim bir durum icin yardim ederseniz cok sevinirim.
Borelli Ledow motorumun rolantisini optimum duzeye getirdikten sonra motor birkac saniye icerisinde sönüyor, bazen ilk calistirmada sonmese bile hafif gaz verdigimde degisik bir sekilde rolanti dengesi bozuluyor.
Su an icin cozum olarak rolantiyi iyice arttirmakta buldum fakat bu da cok rahatsiz ediyor.
Motoru ustaya goturdugumde bana karburatorde sorun olabileceğini soyledi fakat bununda garantisi yokmus ve piyasada karburatoru bulmak cok zor ve 364 TL
Bu konuda herhangi bir bilgisi olan varsa cevap verebilir mi ? Teşekkürler, saygılar.

Manifilodlara ,contalarina ve baglanti civatalarina bakin,lastik manifoldlar bir sure sonra catlayip,yarilip hava aliyor...

Ustaya goturmek mi lazim yoksa kendimiz ugrasabilir miyiz nerden bilgi edinebiliriz acaba ?

Ustasına göre değişir bu..
Usta var sadece manifold değiştirir motoru krankına kadar değiştirdim der,usta var hemen yanında teşhisi koyar...

kendin uğraşman konusunda bilemem..elinin yatkınlığı nedir,mekanik bilgin nedir???
ama kolaydır..karbüratörü motora bağlayan aradaki plastik yada lastik parçalardır manifold dediğimiz şey...
sağlı sollu ikişer civata tutar...sökümü takımı adamına göre yarım saat civarıdır..

O zaman manifold alip kendim deneyeyim ucuz diye biliyorum. Direk karburatore 360 tl vermektense once onu denemek daha mantikli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar