Custom Projesi

Beyler Baynlar merhaba,
Yakın zamanda kafamı kurcalayan bir şey var "Acaba yapabilir miyim?" Diye her konuda kendime soruyorum ve bu soru motora geldiğinde bir proje aklıma geldi bu proje ne olur bilemiyor chopper olabilir, belki cross, belki bobber ama istiyorum ki ucuz yollu olsun kolay parça bulayım ve uğraştırıcı olsun. Açıkçası sizden istediğim proje motoru için marka ve model veyahut çok beğendiğiniz projeler varsa ilham alabilceğim resimlerde olabilir.
İyi forumlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu işler için biraz elin anahtar tutması gerekiyor, her işlem için ustaya gidilirse çok büyük masraf olur. Bütçesi dar olanlar genelde 2006-2008 model çinli cruiserlardan kullanıyorlar. Mamba09'un konusu vardı forumda bu konu ile ilgili.

Yorumun için teşekkürler, elim az buçuk anahtar tutuyor çok sıkıntı olursa çevremde tanıdığım usta elbette var masrafsız yapabilecek. Konu linkini denk gelince atabilirsen çok iyi olur mobilimde.

bende ayninarayis icjndeyim kardes elimde birnkac tane motorsiklet vat. cb750 var 85 model onun deposunu kullanmayi dusunuyorum simdiden zimpara boyasiyla ugrasiyorum donör olarak 250cc cross tarzi birsey ariyorum.

Senin konunu okuyunca aklıöa konu açmak geldi zaten :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar