Custom Paint Work

Sevgiler Motosiklet.Net sevenleri,
Ben camianıza yeni katılmış ancak uzun zamandır motorsiklet aşığı biriyim. 24 yıldır acı tatlı bir çok anım var motorla ilgili. Antalya'da 1 yıldır Tattoo ve Custom Airbrush çalışması yapmaktayım. Motoruna kimlik kazandırmak, sizden bir parça ruh eklemek arzusunda olanları zevkle bilgilendiririm.

Saygılarımla,

myatak

merhaba..nerdesin antalya'da??..bi bilgilendirirsen rahatsız ederiz :p ..motorun güzelmiş :thumright:

Tahmin ediyorum Ateş le Powerbyaydın'da birazdan damlarlar buraya :cherry:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
myatak, hoşgeldin Airbrush ile ugrasmak isteyen arkadaslar var yardımcı olursun onlara yaptıgın calismaların fotoları varsa siteye koyarsın

Rıdvan Abiyi zaten tanıyorum (Aydın ve Barlasada Anlattım En Kısa sürede tanıştıracağım..) :mrgreen: Çok uzun süreden beri motosiklet tutkunu olan inanılmaz içten şeker bir insan Rıdvan abi.. 40'ına merdiven dayamış olmasına rağmen içerisindeki motosiklet aşkı ve adrenalin onu hala 25'lik delikanlılar gibi gösteriyor emin olun! :cherry: Zaten bunu kanıtlarcasına Aprilia RSV 1000 MILE ve KAWASAKI KLV 1000 motosikletlere sahip.. Motosikletle gezmedi ülke vilayet kalmamış.. Bir tanışım yol maceralarını dinlemek anılarını paylaşmak çok zevkli olacağı kesin! Haftasonu eğer 2. Adana Macerası gerçekleşmez ise zaten ya Rıdvan Abi Manavgata gelecek yada biz Antalyaya onun ziyaretine gideceğiz.. (XJR1300 olayı kesinleşirse Adanaya tekrar SRAD'ı götürüp XJR1300 ile takas edeceğim) Kız arkadaşıda Airbrush ustasıdır.. Yani anlayacağınız Motosiklet namına ne varsa Rıdvan abide mevcut :queen: Tanışmanızı öneririm..

JetAime' Alıntı:
Tahmin ediyorum Ateş le Powerbyaydın'da birazdan damlarlar buraya :cherry:

pardon biraz geç kaldım :pale:
aramıza hoşgeldiniz Antalyadan yeni üyeleri görmek çok güzel :farao:
Adana macerası 2'yi yaşamazsak Antalya üyelerini tanımış olucaz

Hepinize çok teşekkür ederim özellikle Ateş güzel reklam yapmış kendisine ayrıca şükranlarımı sunarım, hepinizle tanışmak isterim şu havalar düzelir düzelmez bir araya geliriz. Custom Paint work işine gelince sizlerden bir tek ricam var, motorunuzun bir resmini, boya durumunu ve neresine bir çalışma istediğinize dair bilgi verirseniz sizlere çok daha sağlıklı bir bilgi ile dönebilirim.
Ayrıca bana ulaşmak için [email protected] adresinden haberleşebilirsiniz.
Antalya'da ziyaret etmek arzusunda olanlar için adresim; Bersteel Tattoo & Piercing Studio Sinan Mh. Atatürk Cd. 1254 Sk. No:1/A
Açıklaması 3 Kapılar karşısında sırtınızı 3 kapılara verin karşınızda Studio'yu görürsünüz.

Saygılar ve Sevgiler

Hoşgeldin myatak. bende yazın antalyaya geldiğimde yaptırabilirim motora çalışma.

Teşekkür ederim danger0 beklerim en azından bir kahvemi içersin

ayyy hoşgeldiniz... Antalya dan üyeleri gördükçe seviniom yaw.Hehe bugidişle İstanbul da buluşmalarını Antalya da yapcak sayende :flower:

abi hoşgeldin
şu üniversite olayı tutarsa motor alcam ilk iş senin yanına gelmek olur
iyi eğlenceler

abi hoşgeldin
şu üniversite olayı tutarsa motor alcam ilk iş senin yanına gelmek olur
iyi eğlenceler

hoşgeldin.. bende paintwork e meraklı biriyim, yaptığın işlerin fotolarını gönderir misin? ileride sırf bu işi iyi yapabilmek için güzel sanatlar sınavlarına hazırlanıyorum. bu iş hakkında beni biraz bilgilendirirsen sevinirim. motosikletli günler!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar