Custom motorlar ve Customized Harley-Davidson'lar

peki ''bike school'' konsptinde bir projeye imza atmayı hiç düşündünüz mü... mini workshop modelini biraz abartarak Türkiye'de yine bir ilki gerçekleştirebilirsiniz. Ben 27 yaşındayım ve proje satış uzmanıyım. Türkiye'de motosiklet tutkusunu atölye çalışmalarıyla pekiştirip yaratıcı konsptler ortaya koyabileceğimiz bir mecra yok... Böyle bir ilke imza atmak da bence en çok size yakışır...
Tabiki mutlaka yapılabilir, hem bizi de çok sevindirir. Ancak bize en değerli olan şey lazım, zaman. Ayrıca düşünceleriniz için herkese çok çok teşekkür ederim.

Güzel motorlar, motorlardan önce girişim çok güzel.

Aslında özel yapım araba ve motosiklet Özellikle ABD de olmak üzere çok büyük bir sektördür, Ama bizim ülkemizde maddi sorunlar yüzünden gelişememiş bir sektördür.

Haklısın beto ancak işte küçük girişimlerle gayet büyüyebilir. Benim aslında bulmayı umduğum, Harley veya Custom Motor harici motorsikletlerde bu tip işler yaptırmak isteyen motorcular. Böyle böyle, yavaş yavaş zamanla bütün Motorcuların isteklerini gerçekleştirmeyi umuyoruz.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çalışmalarınız çok güzel Baran bey. Devamını bekliyoruz.

Sizlere sormak istediğim; acaba müşterilerinizin motosikletlerinde bulunmasını istedikleri ekipmanları seçmesi için oluşturduğunuz bir custom parça kataloğu gibi bir hizmetiniz var mı? yoksa müşteriniz istediği parçayı kendisi resmini veya üretici adresini mi getiriyor.

2. sorumsa motosikletlerin ekipmanlarından hangilerini kendi imkanlarınızla yurt içerisinde yapabiliyor (veya yaptırabiliyorsunuz)? İlerde Motor hariç (kompleks yapıda olduğu için bunu bir kenara bırakırsak) diğer bütün aksamları kendinizin üretmesi (burada üretimin içerisine jesse james misali tasarım da dahil) gibi bir projeniz var mı yoksa şu an bulunduğunuz çizgide devam mı edeceksiniz?

Teşekkürler.

Çalışmalarınız çok güzel Baran bey. Devamını bekliyoruz.

Sizlere sormak istediğim; acaba müşterilerinizin motosikletlerinde bulunmasını istedikleri ekipmanları seçmesi için oluşturduğunuz bir custom parça kataloğu gibi bir hizmetiniz var mı? yoksa müşteriniz istediği parçayı kendisi resmini veya üretici adresini mi getiriyor.

2. sorumsa motosikletlerin ekipmanlarından hangilerini kendi imkanlarınızla yurt içerisinde yapabiliyor (veya yaptırabiliyorsunuz)? İlerde Motor hariç (kompleks yapıda olduğu için bunu bir kenara bırakırsak) diğer bütün aksamları kendinizin üretmesi (burada üretimin içerisine jesse james misali tasarım da dahil) gibi bir projeniz var mı yoksa şu an bulunduğunuz çizgide devam mı edeceksiniz?

Teşekkürler.

Merhabalar,
Yorumunuz için çok teşekkürler. Müşterilerimiz isterse kendi kataloglarımızdan seçebilir yada isterse kendisi üreticiyi bize tanıtabilir. Her iki türlüde motorlar hazırlanmaktadır. İkinci sorunuzla ilgili, yaptırdığımız ürünlerin çoğunu burada da üretebiliyoruz ancak bunları buradan iletmem tahmin edersiniz ki pek mümkün değil :) Bizim zaten şu ana kadar ürettiğimiz motorların hepsi kendi design'ımız. Yani üretilen motorların bir benzerleri daha yoktur. Motor modifikasyonları da dahil olmak üzere, baştan aşşağıya custom design edilmiş bir motorlarımız şu an var. Ancak sizin dediğiniz gibi parçaların çoğunluğu elde hazırlanmış motor ancak Mart ayına yetişecek. Yani size onun resimlerini maalesef şu an gösteremem. Müşterilerimizin getirdiği bütün fikirler bizimkilerle toplanıp üretiliyor. İleriye dönük tabii ki çok fazla proje var ancak biraz daha zaman gerek :)
Sorunuz için çok teşekkür ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Tekrar görüşmek üzere.
:king: :king:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yorumunuz için teşekkürler. Sadece parça birleştiren insanlardan ziyade özgün tasarımlar ve tasarlanan parçaların üretimlerini yapmanız beni gerçekten sevindirdi.

Benim ilgi alanım streetfighter motosikletler (street makinaların chopperları da bunlar olsa gerek). İleride streetfighter işine girmek gibi bir planınız en azından halihazırda üretilmiş parçalarıı ithal etmek gibi bir projeniz var mı?

Zamanla bütün motor tipleri ile projeler başlatmayı düşünüyoruz tabii ki. Yeni Motorlarımız hazırlanmakta şu sıralar, resimlerde en kısa zamanda burada olur :)

Merhaba,

Motosikletler oldukça güzel görünüyorlar. Teknik özellikleri verseniz daha iyi olurmuş. İzninizle iki sorum olacak :

1) Bu motorlardan test yapmaları için herhangi bir yayın organına vermeyi planlıyor musunuz ? Bu sayede görüntüleri dışındaki özellikleri hakkında herkesin fikri olur.

2) Sorumu yanlış anlamayın, aynısını Orange County Choppers firmasına da sormak isterim; bu motorların şasilerinin ve üzerlerindeki kaynak bölgelerinin yeterince dayanıklı olduğundan nasıl emin olabiliriz ? Bunlar için mühendislik yapıyor musunuz veya dışarıdan hizmet alıyor musunuz ? Şasi tasarımlarında doğaçlama mı çalışılıyor yoksa belli başlı birkaç temel şasi üzerine mi diğer parçalar takılıyor ? Sonuçta oluşabilecek bir kazada sizin de başınız ağrır.

Televizyonda Orange County Choppers'ı ne zaman seyretsem bunlara takılıyorum ve o koşullarda üretilmiş bir motosiklete açıkçası pek güvenemeyeceğimi düşünüyorum.

Bir de sitenizi biraz daha akıcı ve kullanışlı hale getirseniz daha iyi olacak.

Saygılar

Merhaba,

Motosikletler oldukça güzel görünüyorlar. Teknik özellikleri verseniz daha iyi olurmuş. İzninizle iki sorum olacak :

1) Bu motorlardan test yapmaları için herhangi bir yayın organına vermeyi planlıyor musunuz ? Bu sayede görüntüleri dışındaki özellikleri hakkında herkesin fikri olur.

2) Sorumu yanlış anlamayın, aynısını Orange County Choppers firmasına da sormak isterim; bu motorların şasilerinin ve üzerlerindeki kaynak bölgelerinin yeterince dayanıklı olduğundan nasıl emin olabiliriz ? Bunlar için mühendislik yapıyor musunuz veya dışarıdan hizmet alıyor musunuz ? Şasi tasarımlarında doğaçlama mı çalışılıyor yoksa belli başlı birkaç temel şasi üzerine mi diğer parçalar takılıyor ? Sonuçta oluşabilecek bir kazada sizin de başınız ağrır.

Televizyonda Orange County Choppers'ı ne zaman seyretsem bunlara takılıyorum ve o koşullarda üretilmiş bir motosiklete açıkçası pek güvenemeyeceğimi düşünüyorum.

Bir de sitenizi biraz daha akıcı ve kullanışlı hale getirseniz daha iyi olacak.

Saygılar

Merhabalar,
Websitemiz bir yapım aşamasındaydı ve şu sıralarda yeni tasarım bitmek üzere.
Motorlarda şase ile ilgili testler, ürün eğer bize yurtdışından ulaşıyorsa, testleri yapılarak geliyor. Zaten aldığımız firmanın da bizim sahip olduğumuz gibi Tüv den üretici lisansına sahip olması gerek. Bu da demektir ki ürünler bize gelmeden evvel türlü türlü testlerden geçiriliyor. İnsanın kafası haklı olarak takılıyor ancak sahip olduğumuz TÜV Lisansını alırken bütün olasılıkların her koşulda testini yaptırmak zorundayız zaten. Ayrıca hiçkimse birinin altına bile bile kırılacak yada küçük bir kazada büyük bi hasar oluşturabilecek bir şase vermez. Neyin ne doğuracağı hiç belli olmaz çünkü.
Custom Model Motorun birkaç özelliği;
Motor Hacmi 110 cubic inch
1801 CC
4 Zamanlı
2 Silindir
Benzinli
Devir dakikada 52 kw
Motorsikletin ağırlığı 240 kg
Motorun Devri 3750
Azami net Beyan edilen güç 5000 devir dakikada
Arka Lastik Boyutları 250x40x18 mm
Ön Lastik Boyutları 130x70x18 mm
Görüşmek üzere.

süper...ellerinize saglık..mükemmel işler yapıosunuz bence..
yıllardır sadece filmlerde gördügmüz ve adeta americadan başka bi yerde olacagını tahmin etmedigim motorlar şuanda ülkemde...
SIRF SİZİN YERİNİZİ GÖRMEK İÇİN ADANADAN GELECEGİM...BİR CROSÇU OLMAMA RAGMEN:mrgreen:

Son düzenleme:
Türkiyede sizin kadar bu camiaya duyarlı insanlar görmekten gerçekten tarifsiz, Lütfen bana seyahat programınızı haber verin, en kısa zamanda görüşmek üzere.

süpersiniz... ağzım açık yaptıklarınızı izliyorum. siteniz bir harika (özellikle zztop çok güzel :) ) tek sorun bu güzel makinaları almak için gerekli olan paranın bulunması... ama kendi kendime söz verdim bunlardan birine sahip olmadan bu dünyadan göçmeyeceğim :queen: yoksa gözüm açık giderim :mrgreen: çalışmalarınızda başarılar... :cat:

Çok teşekkürler, bunları beğendiyseniz eğer yeni motorlarımızı görmenizi mutlaka tavsiye ederim. Yeni motorların nerdeyse hepsi bu mart ayında fuara yetişecek. Kaçırmayın derim.:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar