Custom ATV Trafiğe Çıkış

Merhaba Custom Atv yapacağım yamaha raptor 700 r isimli atv üstündeki motoru başka bir motor ile değiştirip türkiye de trafiğe çıkartmak mümkünmü?

Ruhsat ve motor şase numarası ile ilgili değişimler nasıl yapılıyor, yasaya bir göz atmanızı öneririm.

Bunun haricinde teknik ve yasal olarak mümkün. Tek sınırlama benzinli aracı dizele, dizel aracı benzinliye çeviremiyorsunuz. Eğer yapmayı planladığınız değişiklikte bu tür bir dönüşüm yoksa, yeni takılacak motorun (ikinci el dahi olsa) faturası mevcutsa, işlemler sonrası TUVTURK' den randevuyu alıp değişikliği onaylattıktan sonra emniyetten ruhsat işlemlerini yaptırabilirsiniz.

Detaylar için yasal mevzuata bakmayı ihmal etmeyin.

Ruhsat ve motor şase numarası ile ilgili değişimler nasıl yapılıyor, yasaya bir göz atmanızı öneririm.

Bunun haricinde teknik ve yasal olarak mümkün. Tek sınırlama benzinli aracı dizele, dizel aracı benzinliye çeviremiyorsunuz. Eğer yapmayı planladığınız değişiklikte bu tür bir dönüşüm yoksa, yeni takılacak motorun (ikinci el dahi olsa) faturası mevcutsa, işlemler sonrası TUVTURK' den randevuyu alıp değişikliği onaylattıktan sonra emniyetten ruhsat işlemlerini yaptırabilirsiniz.

Detaylar için yasal mevzuata bakmayı ihmal etmeyin.

baktım ama herhangi bir şey bulamadım birde şunu eklemeyi unutmuşum şu anda polonyada öğrenciyim kasayı motoru vs. burdan almayı düşünüyorum bu sıkıntı yaratırmı şase no için eğer yaratırsa gerekli herşeyi alıp sadece motoru türkiyeden alsam bu konu hakkında çok az bilgi var ve isteğime ulaşamıyorum bu çok can sıkıcı bir durum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar