Custom Amerikan Moped :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Arkadaşlar fotolardaki gibi Amerikan fransız custom moped yapmaya kalksak ortalama ne kadar para gider ? Maksat zevk apaçilik değil :) Ama motorların tipleri gerçekten harika beğenmemek elde değil cidden :)

6RqbEv.jpg
[/url][/IMG]
W29ay8.jpg
[/url][/IMG]
38jM3M.jpg
[/url][/IMG]
Ry9N4R.jpg
[/url][/IMG]
p48kaa.jpg
[/url][/IMG]
krLpaD.jpg
[/url][/IMG]
NVgNdX.jpg
[/url][/IMG]
aqMpaQ.jpg
[/url][/IMG]
YPWpaZ.jpg
[/url][/IMG]
8n2537.jpg
[/url][/IMG]
DX6mrv.jpg
[/url][/IMG]
ml7pa0.jpg
[/url][/IMG]
El6NBZ.jpg
[/url][/IMG]
jJ1pam.jpg
[/url][/IMG]
27NqRA.jpg
[/url][/IMG]
BX6N1p.jpg
[/url][/IMG]
ZNQpaG.jpg
[/url][/IMG]
oQ8pab.jpg
[/url][/IMG]

Bunların çoğunda hawk modifiyesi yapılıyor. Hawk düşük cc den yüksek beygir almadır.Hatta mavi su soğutmalı olan 15 beygirdi.

hee yaaaa, bunlarda bizim adanalıların yaptığı 4 silindir mobiletlerden yapamaz nabeeer:thumleft:

İzmir İl Temsilcisi
su sogutmalı radyatör var inanılır gibi degil :) o disk o kaliperler :)

türkiyede olsa otobanda anında delerler bizimkiler bu işin son noktasında yatarak 160 hangi insan yapabilir :)

şaka bi yana bu zevk meselesi bu çalışmalara sadece ev ve iş yerinde dekor olarak bile kullanılabilir.

Harika olmuş bunlar ya... Özendim valla! Scooter da custom olmuyor mu yaa :D

pejo bir ara su soğutmalı olarak çıkardı fakat pek tutulmadı
bu makinelere anca 12 yaş grubu biner oda zaten yasal değil
eşeğe altın semer vursan eşek yine eşek
istediğin kadar beygir yükselt bi tarafını yaparsın başka tarafı dağılır

adamlar motosiklet araba ve ucuz benzin cenneti bir yerde pejo mobiletle uğraşıyorlar. gerçek custom aşkı buymuş.

aga miami de yapınca tarz konyada yapınca apaçi oluyor işte :queen: şaka bir yana adamlarda disk fren var :cyclopsan

pejo dedin mi akla gazi antep gelir :) ölümüne gidiyor kaskı bırak şortla yarışıyor

Yukardan aşağı 7--9--11--14 :cat: olmuşlar, fotolar'da zıpkın gibiler estetik tamam, performansları nasıl aceb

Yurdumuzun modifiye cenneti olarak GaziAnteb der çekilirim.

Kocaeli İl Temsilcisi
Motorları biraz araştırdım Mbk 51 diye bi motor kiti takıyorlar 77 cc ve 22 hp inanılır gibi değil :) Benim cbf bile 150'lik olmasına rağmen 12 hp ... :) Bu tarz motorları sırf zevk için kullanıp uğraşacaksın hobi olarak :)Bizim burdaki mopedlere bu tarz şeyler yapabilir miyiz sizce beyler ? :)

antebe köyüme gittiğimde şuan kullanılan yol 5 sene falan önce yol yapım aşamasında trafiğe açılmamış diye bu pejoları mobiletleri yarıştırıyolardı bizim amcaoğlu onu izlemeye götürdü beni hiç unutmadığım bi olay var adam gömleğin cebini yırttı ya rüzgar tutuyo dedi.. ondan sonra aerodinamik denilen şeyin var olduğuna inandım:queen:

antebe köyüme gittiğimde şuan kullanılan yol 5 sene falan önce yol yapım aşamasında trafiğe açılmamış diye bu pejoları mobiletleri yarıştırıyolardı bizim amcaoğlu onu izlemeye götürdü beni hiç unutmadığım bi olay var adam gömleğin cebini yırttı ya rüzgar tutuyo dedi.. ondan sonra aerodinamik denilen şeyin var olduğuna inandım:queen:

kahkaha attım :D gömleği rüzgar tutuyo .d

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar