curiser tavsiye

Merhaba Arkadaşlar
Ramzey QM 250 / SKYGO 250 / Keeway Land Cruiser 250 :silent:

Bu üç motor arasında kaldım.
Lütfen yardım edin. Hangisi en mantıklısı,kullanan arkadaşlar var ise yardımcı olurlar ise sevinirim!!!

ne alakası var boyla kilonun bir insan neyi begendiyse odur yada bir degişle ne asık olduysan odur kardesim

kilo ve boyla alakası var kardeşim..1.91 boyundaki bir adamın bu motorlarda rahat etmesi çok zor kiloyu saymıyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:09 ----------

land cruser keeway..senin boyuna göre en iyisi bana belki boyla ve kilo ile alakası ne diye kızabilirsin ama inanki alakası var severek aldığın motorun üstünde duruşunun apsürt olduğunu düşünsene bunun için dedim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:11 ----------

lütfen beni yanlış anlama olurmu ..Ramzey QM 250 / SKYGO 250 bunlardan uzak dur derim..kazasız sürüşler

Teşekkür ederim kızılbere,
Bende keeway düşünüyorum ama motorun distribütör problemi var sanki
mail adresleri bile çalışmıyor. Bayiler ilgisiz.
Ramzey 45 yıllık şirket. Sonrası için daha güvenli gibi...

Teşekkür ederim kızılbere,
Bende keeway düşünüyorum ama motorun distribütör problemi var sanki
mail adresleri bile çalışmıyor. Bayiler ilgisiz.
Ramzey 45 yıllık şirket. Sonrası için daha güvenli gibi...

parasal olarakmı bunları düşünüyorsun yoksa yenimi başladın ..bunlarda çok fazla vibrasyon var

parasal olarakmı bunları düşünüyorsun yoksa yenimi başladın ..bunlarda çok fazla vibrasyon var
Aslında yeni başlamadım. 9 yaşından bu tarafa motosiklet kullanıyorum. Simson,Jawa,Honda,Kawasaki şuana kadar 6 motorsiklet kullandım. 4'ü 2 zamanlı 2'si 4 zamanlı motorlar, jawa 350 twinsport üzerinde 4 senem geçti. Parasal olarakta durum sıkıntılı, bende isterim shadow veya dragstar kullanmak ama olmuyor maalesef.
Keeway'da vibrasyon konusunda çok sıkıntı olmadığını söylüyorlar.
Zaten benimde çok hız yapma gibi bir durumum yok.

anladım dostum inşallah gönlüne göre çok güzel bir motorun olur..sağlıklı kal

Tekrar teşekkür ederim dostum,
Sağlıkla ve mutlu kal...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar