cupla 350 km de rekor hız =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tabi bende arkadasın cupla bi baktım ibre 4.kez donuyor =) heralde 300 lere falan denk gelıo gectigim ss lerin haddi hesabı yok xD

Ama bi baktım yatagımdaymısım =)

bi olay vardı o aklıma geldi:silent::)

araba ile gidiyordum sen kalk kadranı kır 40a gel gibi bişeydi:queen::p

bide sırtüstü yatarak dene 300 ü kesin görürsün. rahmetli dedemi de görürsen selam söle benden he

burdan yazan bazı arkadaşlara teşekür ediyorum biliyorum beni düşünüyolar. motorun ibrede oynama var gibi çünkü bugün bi kangoyla kapıştım tepe yukarı geçti sora tepe aşağı ben bi saldım direksiyonun altına kadar da eğildim kangoyu geçerken kangonun ibre 120 falandı benim ibre 140 dı. yarın resminide çekerim inanmayan arkadaşlar için. tabi bu hız kesinlikle tepe aşağı yapılmış hızdır düz yolda 115 falan.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Usta, bu teker de yapıyordur şimdi.... :p:p

Şu cub lara hastayım yaaa... Nasıl motor bunlar..... Hangi amaca hizmet ettiği bile belli değil...Herşey var...Kros yapanı gezi yapanı, hız yapanı... :p:p Cub mı alsak kine.... :mrgreen::mrgreen:

Şu cub lara hastayım yaaa... Nasıl motor bunlar..... Hangi amaca hizmet ettiği bile belli değil...Herşey var...Kros yapanı gezi yapanı, hız yapanı... :p:p Cub mı alsak kine.... :mrgreen::mrgreen:

peder ybr alıodu ben cup al dedim çünkü az yakıyor ondan banada az yakan lazım:cherry:

Moderatör
peder ybr alıodu ben cup al dedim çünkü az yakıyor ondan banada az yakan lazım:cherry:

Hayatının en büyük hatalarından birini yapmışsın belkide.. YBR ile kesin 165 yapardın yatarak..

Kullandığın motor hız yapmak için değil, önüne bir sepet arkasına bir topcase takıp çarşı pazar dolaşıp alışveriş yapmak için tasarlanmış bir alet. En azından Çin'liler öyle yapıyorlar. Bence sende öyle yap, ailene bir faydan dokunur. Aksini yaptığın da sana o motoru alan o insanları kahretme olasılığın çok yüksek.

arkadaşlar motor cady ile denedik düzde 105 tepe aşağı 122 dedi ama video veya resim yok inş oda olur.

cuplar iyi tekere geliyor haberin olsun bendede var bir tane 1600 km de 1 ay oldu alalı hatta bana vereli şirketin.:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:17 PM ----------

ya o motorla 110u geç gel bide....

araba hızı ile düzde 110 diorsan geçerrr. tepe aşağı zaten geçio. bide şöyle düşünün arkadaşlar 47 cc 2 beygir pejo 160 basıyor ayar yapılınca ayarsız 97 cc 6 beygir cup nie 120 basmasınki. en azından benimki basıyor. 110 luk 125 likleri geçiyorum. çünkü onlar rodaj die bişi var ona uydu ben uymadım.

araba hızı ile düzde 110 diorsan geçerrr. tepe aşağı zaten geçio. bide şöyle düşünün arkadaşlar 47 cc 2 beygir pejo 160 basıyor ayar yapılınca ayarsız 97 cc 6 beygir cup nie 120 basmasınki. en azından benimki basıyor. 110 luk 125 likleri geçiyorum. çünkü onlar rodaj die bişi var ona uydu ben uymadım.

Hiç kafan çalışmıyo hemde hiç :)
2 zamanlı 4 zamanlı kavramını araştır biraz..
4 zamanlı 100 cc motorun gücü ne olacak ki..
Jeneratör motorunun viteslisi işte :mrgreen:

Son düzenleme:
Moderatör
ixeywenty bundan bir kaç yıl sonra burada yazdıklarını okuduğunda silebilmeyi o kadar çok isteyeceksin ki..

çocuklugumdan beri cup motora binerim bugüne kadar şehir içi daha iyi bir taşıma aracı görmedim yakıtı az jant büyük vs vs....motorum innova 125 cc şu extrema kardeşin dediği jenaratörün viteslisi yokuş aşşağı 130 göremesemde hiçbirzaman ayrılmayacagım tek motor:cat:topiğin sahibi arkadaşada diyecek sözüm yok....yaptığının yanlış oldugunu anlamıştır zaten...

Şu hız merakından vazgeç kardeşim.

Gideceğin yere geçte olsa sağ salim git sevenlerin-yakınların üzülmesin.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cup cular uzerıne alınmasın tamamen kendı gorusum .. bence bunlar piyasadakı en cirkin motorlar honda activadan bile daha cirkin hatta ve hatta manda kasa çin malı scoterlerden bıle daha cirkin ön camurlugun şekli ve yarış bisikleti lastıgı gıbı lastıkler gercekten cırkın duruyor surucu kursunda mondıal cup kullandırmıslardı yokus asagı denedım 95 i gecmedı aynı yol ters yone 60 gecmedı sonra arka lastıgın havası ındı dedım heralde heyecandan patladı ama hava basdık lasdıge gerı ınmedı bu nasıl işdir :)

Cup motorların lastikler 125 km sürati kaldırmaz bir kere yarılır vs. Hadi bastı diyelim o motor durmaz fren diski ve arka kampana frene dokunduğun andan itibaren yanar, hadi 3 e attın, o zaman da tekerlek kitlenir ve ani aşınmadan yine lastik yarılır, rüzgardan dolayı takla riskini saymıyorum bile, ve o hızda durduğun zaman sağ olmayabilirsin, dikkatli olmakta fayda var, böyle gerçekdışı hayallerle yaşamamak lazım.

burdan yazan bazı arkadaşlara teşekür ediyorum biliyorum beni düşünüyolar. motorun ibrede oynama var gibi çünkü bugün bi kangoyla kapıştım tepe yukarı geçti sora tepe aşağı ben bi saldım direksiyonun altına kadar da eğildim kangoyu geçerken kangonun ibre 120 falandı benim ibre 140 dı. yarın resminide çekerim inanmayan arkadaşlar için. tabi bu hız kesinlikle tepe aşağı yapılmış hızdır düz yolda 115 falan.

bu mesajdan sonra kango yu alınmayacaklar listesine ekliyorum :queen:

kardeş
sen bir helva yaptır dağıt
ağız tadıyla HEPBERABER sağken helvanı yiyelim
sonra duyarsak herkes gibi sana da arkandan bir fatiha okuruz
kazasız belasız sürüşler

Allahım sen BANA akıl ver
bu arkadaşı da cesaretinden dolayı tebrik eder başarılarının devamını dilerim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:01 AM ----------

ixeywenty bundan bir kaç yıl sonra burada yazdıklarını okuduğunda silebilmeyi o kadar çok isteyeceksin ki..

çok iyimsersin Lucas çokkkkkk
okuyabilirse eğer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar