T Thomas Katılım 14 May 2013 Mesajlar 154 6 Şub 2014 Konu Yazar #1 Arkadaşlar bu iki tip arasında nasıl bi fark var?? Mobilet dediklerimiz moped oluyor galiba. Cup nedir o zaman?? Teşekkürler.
Arkadaşlar bu iki tip arasında nasıl bi fark var?? Mobilet dediklerimiz moped oluyor galiba. Cup nedir o zaman?? Teşekkürler.
tinerci Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 30 Ağu 2013 Mesajlar 887 6 Şub 2014 #2 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Do not feed trolls.
T Thomas Katılım 14 May 2013 Mesajlar 154 6 Şub 2014 Konu Yazar #4 Trollükle ne alakası var arkadaşım?? Sadece bunların hangisi trafiğe yasal olarak çıkabiliyor tam anlayamadım. Mobiletler çıkamıyor diye biliyorum.
Trollükle ne alakası var arkadaşım?? Sadece bunların hangisi trafiğe yasal olarak çıkabiliyor tam anlayamadım. Mobiletler çıkamıyor diye biliyorum.
tinerci Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 30 Ağu 2013 Mesajlar 887 6 Şub 2014 #5 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Ah be kardeşim.. Forumda arama yap ne bilim gogulda arama yap. Bin tane sonuç bulursun hani o yüzden.
Ah be kardeşim.. Forumda arama yap ne bilim gogulda arama yap. Bin tane sonuç bulursun hani o yüzden.