cup mu scotter mı moped mi

arkadaşlar 16 yaşında motor tutkunu gencim vergisiz (100cc altı) bir motor düşünüyorum ancak 3 motor türü arasında kalırım acaba
FİYAT
YAKIT TÜKETİMİ
PERFORMANS konularında hangisini seçmeliyim
TEŞEKÜRLER ::thanks:::thanks:

cup al en azından vitesle tanışırsın =)
digerlerine göre 100lük bi kap daha az yakar

ygk

bence alma. önce yaşını bekle, ehlietten sonra motor alırsın

ehliyetten önce motor almak bi vicdan azabı .makina yatıyo sen bakıyosun o bakıyo sana bişey yapamıyosun.yola çıkınca da yusuf yusuf nerden polis çıkacak diye bekliyosun .ayrıca sen alana kadar yeni modeller çıkar motor sen ehliyet alana kadar eskir ah keşke o zaman alsaydım dersin.yok yine alırım dersen cub harici motorlar yakıttan yana çok üzer hem de gençsin.bende de cub var valla ne zaman benzin aldığımı 3.5 lt lik depo olmasına rağmen unutuyorum...bence bekle cub da alma debriyajlı mondial prince tarzı cubdan çok az fazla yakan debriyajlı sağlam bi makina al yıllarca bin...

şimdi maddi durumum mobilet almaya itiyor bende cup modeli istiyorum ama sabırsızlanıyorum beklemek istemiyorum

cub iyidirde 1 sene içinde bayar ama tasarruflu dayanıklı araçlar bütçen ne kadar ona göre tavsıye edelm

scootera hiç bulaşma. mopedler klasşk hoş bi havası var ama bir yere kadar. Cup daha cazip ve vitesli olması avantaj. en azından vitesle tanışır motorlara aşina olursun :thumleft:

Cup iyidir. paran biraz varsa Yamaha crypton al derim yoksada çinlilere bi başvur.
cuplarda tek sıkıntı uzun yolda beling ağrıması fln başka kötü yanı yok. performansı scooter ve mopede görede iyidir.

cub. Modenas 135, innova 125, wave 110, cyripton 110 bunlardan birini al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar