cup mu scootermu?

ewet arkadaşlar başlıkdada belirtiğim gibi bi şeçim yapıcam ama hangisini alıyım bilmiyom size bi danışıyım dedim

szr

Hocam motoru ne amaçla kullanacaksın ; vitessiz olsun gazı veriyim gitsin , arada yük falanda taşırım dersen scooter ama az yaksın ve beni hafiften vitese alıştırsın dersen cup motor derim...

cup tekerleri scooterlardan büyük genelde, büyük teker iyidir, cup daha dengelidir scootera göre frenlemede filan, seside daha güzeldir, yarı otomatik şanzumanlıdır, performansıda yüksektir scootera göre. ama tipi biraz gıcıktır. başka türlü yapamıyolarmı bu cupları anlamadım. tipsiz bi çamurluk, kötü renkler, cılız bi tip. ille bizmi çizelim.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
sağlamlık performans +düşük yakıt büyük teker +vites dersen cup

rahatlık otomatik vites küçük teker fazla benzin sarfiyatı dersen scooter

olay bukadar :cat:

Arkadaşım ben hiç CUP ların modelini beğenmiyorum ama arkadaşların dediği gibi ; büyük motor için denge olayını cözersin :) CUP Al CUP :p

Cup biraz tipsizdir ama scotere gore daha dengeli ve ataktir biraz daha para verip 5 vitesli bisey almani oneririm param yok dersen cup derim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
CUP CUP CUP CUP CUP:cat:

harbi az yakıolar ama tipsiz işte ilerde büyütürsün ya işini görsün maksat güzel görüncek ama çokta yakıcak sana zarar kimseye bişey olmaz önce kendini düşün

Neye Göre Kime göre ?

yeni başlıcam ilk motorum olucak yaşım 18 daha yeni ehliyet aldım.Bide benim ilk ve son motorum olcak yani ilerde bi daha yeni motor alamam.

evet arakdaşlar dediğim gibi bu alacağım motosiklet ilk ve son olucak sizce mondial 151rs mi yoksa 100ukh mi????

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar