Cup Motoru arıyorum

Öncelikle merhaba arkadaşlar yeni bir chopper projesine girişmek istiyorum kendi motorumu satıp yeni bir motor yapmayı düşünüyorum yanlız yerine oturtamadığım bazı seyler var Motoru 110 cc bir Cup motoru ve manuel ( yarı otomatık) olmasını istiyorum vites ve aragaz bir hava katıyor ama sorun şuki sadece cupın motoru ve elektrik devresi lazım yani Cupın sadece motorunu nerden nasıl bulabilirim nette 1-2 tane buldum ama daha önce hiç duymadıgım markalardı parça sıkıntısı cekmekten korktum ve vazgectim gerçi çoğu cup aynı ama baz gözükmeyen parcaları farklı olupta sonra ugrasmak istemedim için vazgectim bu prje için ayırabileceğim para sadece 750 tl gelelim sorulara

1) bu tip bir motoru nerden bulabirim (Mondial celik .. tercıhımdır)
2) Tahmini fiyat ne tutar motorun sıfır olması sart degıl
3) Proje bitiğinde motora ruhsat cıkartabıirimiyim eski projedeki motora cıkartmadım 50 cc oldundan astarı yuzunu gecer dedım şmdilik bukadar cok teşekürler:rendeer:

Öncelikle merhaba arkadaşlar yeni bir chopper projesine girişmek istiyorum kendi motorumu satıp yeni bir motor yapmayı düşünüyorum yanlız yerine oturtamadığım bazı seyler var Motoru 110 cc bir Cup motoru ve manuel ( yarı otomatık) olmasını istiyorum vites ve aragaz bir hava katıyor ama sorun şuki sadece cupın motoru ve elektrik devresi lazım yani Cupın sadece motorunu nerden nasıl bulabilirim nette 1-2 tane buldum ama daha önce hiç duymadıgım markalardı parça sıkıntısı cekmekten korktum ve vazgectim gerçi çoğu cup aynı ama baz gözükmeyen parcaları farklı olupta sonra ugrasmak istemedim için vazgectim bu prje için ayırabileceğim para sadece 750 tl gelelim sorulara

1) bu tip bir motoru nerden bulabirim (Mondial celik .. tercıhımdır)
2) Tahmini fiyat ne tutar motorun sıfır olması sart degıl
3) Proje bitiğinde motora ruhsat cıkartabıirimiyim eski projedeki motora cıkartmadım 50 cc oldundan astarı yuzunu gecer dedım şmdilik bukadar cok teşekürler:rendeer:

Git kuba skyjet al çinlilerin en sağlamı ama ikinci el bir honda innova da temiz bulabilirsen alabilirsin

kuba skyjet yada Hondanın sadece motorunu nerde bulabilirim tahmini fiyatı nekadardır?

kuba skyjet yada Hondanın sadece motorunu nerde bulabilirim tahmini fiyatı nekadardır?

bilgisayar kasası toplanır da bilgisayar toplanmaz be dostum,bilmem zor olur gibi,toplama bilgisayar gibi toplama motor olursa toplandığı yerden yolda giderken dağılabilir,motor konusunda ciddiysen temiz ikinci el bir honda innova al

bilgisayar kasası toplanır da bilgisayar toplanmaz be dostum,bilmem zor olur gibi,toplama bilgisayar gibi toplama motor olursa toplandığı yerden yolda giderken dağılabilir,motor konusunda ciddiysen temiz ikinci el bir honda innova al

Sonuna kadar hak veriyorum ama sağlam bir işçilikle bişi olucanı sanmıyorum çünkü bu benim ilk deneyimim değil daha önce yapmıs oldugum motorumla kilometrelerce gezdim çokşükür birşey olmadı ama su motoru bı bulsam satıcam bnmkını ah bi bulsam 50 cc küçük geliyor artık sorum hala geçerli nerden bulabilirim ve kaça patlar? :silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:31 ----------

Gece gece oturdu içime yokmu bi fikir bilgi sahibi olan :S

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
honda innova :cat:

okumadan yazmışsın :mrgreen:

adam innovayı alsa biner zaten niye motorunu söküp sağa sola taksın :)

ayrıca konu sahibi arkadaşıma bir tavsiyem var

çinli cubların motorları inanılmaz vibrasyonlu benden söylemesi :)

bu iş iyidir güzeldir ama cub motorların bağlantı kulakları biraz farklıdır şasi ona göre imal edilmiştir çok derme çatma bir iş olur boşa uğraşma ayrıca boşver al bi cub mis gibi bin gitsin

Son düzenleme:

bu iş iyidir güzeldir ama cub motorların bağlantı kulakları biraz farklıdır şasi ona göre imal edilmiştir çok derme çatma bir iş olur boşa uğraşma ayrıca boşver al bi cub mis gibi bin gitsin

Arkadaşlar bn motoru arıyorum baglanmasını vibrasyonunu bana bırakın lütfen sadece sorumun cevabını arıyorum bni düşündünüzü biliyorum yanlış anlamayın ama bu projeyi gerçeklestirmek istiyorum ve Chopper motoruna benzer vitesli olarak 125 kt 110 cup gibi motorların motoru lazım

sahibinden de var yedekparçalara bak farklı şekillerde yazıp ara cıkıyor bütün parçaları aynı

Ben sahibinde*.com adresinde bulmuştum.450 lira faturalı ramzey motoru.Bir bak derim.Yada hurdacılara bak.Çıkma al bitane güzel bir topla max 300-400 tl olur.

Ben sahibinde*.com adresinde bulmuştum.450 lira faturalı ramzey motoru.Bir bak derim.Yada hurdacılara bak.Çıkma al bitane güzel bir topla max 300-400 tl olur.

fazla anlamıyorum ama polis çevirirse şase farklı motor farklı bir sıkıntı olmasın,veya yolda giderken motor ben oynamıyom yaaa banane deyip yerinden fırtlayıp da kaçmasın?motor alıp takacağına ikinci el bi çinli al kendin bakımdan geçir daha iyi olmazmı hem motora göre şasisi olur

Linkler için teşekkür ederim yorumlar içinde cok sagolun hala arastırıyorum diğer parçları temin ediyim motoru bakmaya hurdacılardan baslıcam yada polislerin beğladıgı motorları satın alabiliyomuyuz cogu kısı cektirmiş git al snn olsun dedı

Ucuz yollu en kolay sanayide motor tamircilerinde bulursun,zebil gibi cub motor var sanayilerde 100 150liraya bitirirsin yalnız faturasız olması sorun yaratabilir

yav konunun açılış saatine baksana 2:07 e haliyle insanın uykusu geliyor
baktım cup yazıyo bastım innovayı :queen: çok takılacak bişey yok aslında yanışda değil uğraşmasın alsın direk innovayı tamam :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim amcaoğlunda kymconun cup motoru var.Sanayide kullanıyo.5 sene önce almış.Sonra birisine satmış.Alacağını alamayınca tekrar geri almış.Sanayi oratamında çok pis kullanılmış.Çoluk çocuğun altında defalarca devrilmiş.Kaza geçirmiş ama hala yürüyo.Amcaoğlu motoru hiç arıza çıkarmadı şimdiye kadar diyo.Çok sağlamdır.Tavsiye ederim.

Benim amcaoğlunda kymconun cup motoru var.Sanayide kullanıyo.5 sene önce almış.Sonra birisine satmış.Alacağını alamayınca tekrar geri almış.Sanayi oratamında çok pis kullanılmış.Çoluk çocuğun altında defalarca devrilmiş.Kaza geçirmiş ama hala yürüyo.Amcaoğlu motoru hiç arıza çıkarmadı şimdiye kadar diyo.Çok sağlamdır.Tavsiye ederim.

Çok sagol dostum araştırmaya baslıcam su hafta sonu bıtsın hurdacılar vs bkıcam

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
ama ilk cub motorlu copper i sen yapmış olmayacaksın biliyorsun değilmi ?

regal raptor ün öyle bir modeli var

ama ilk cub motorlu copper i sen yapmış olmayacaksın biliyorsun değilmi ?

regal raptor ün öyle bir modeli var

Evet bu konuda bılgı sahıbıyım bn oyalanmak ıcın ugrasıcak iş olsun dıye gırdım projeye yoksa sıkıntıdan patlıcam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:03 ----------

napçan cupu al bi ybr bak keyfine ;)

Sanırım sizin göreviniz bu yanı nezaman bı konu acılsa bırı sunu yapıcam yada su motormu bu motormu dıye sorsa biri sureklı ya napıcan gıt ybr al der sonra ordan biri fırlar cbr al der lütfen bırakın artık bu konuları para verın alalım ozaman hem ınsanın kendı yaptıgı motora bınmesı daha ayrı bı zevktir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar