Cup Motor Sıkıntıları

Arkadaşlar merhaba. Daha önce de cup motor hakkında konu açmıştım. Bugün de aslen 99cc olan ve evrakta 49.9 cc olarak geçen Yuki Gusto motoru aldım . Fakat bu konu hakkında aklıma takılan şeyler var.

1-) Rodaj aşaması, uzun yolda yapılabilir mi? (Şehir içinde 40-50kmh geçemiyoruz)
2-) Üniversite kazandığım için, haftasonları Malatya - Elazığ yapmam gerekiyor. Bunu yapabilir miyim? (Gidiş Geliş 200km)
3-) Yorulma ve sıkılma bilmiyorum. Bu tür sıkıntılar benim için problem değil.

Tüm tecrübeli arkadaşların görüşlerini bekliyorum. İyi forumlar :)

1- yapılır
2- baba ybr ile 150 km yapıyorum kaldı ki sen cup ile titreyerek ve daha yavaş süratte gideceksin. Yapılır ama senin bünye ne kadar kaldırır ? 1 2 defa bir şey değil de 10 15 den sonra gidiyoz ama yeter ya otobüsle gitsem daha iyi dersin. Şahsen ben yapmam. Ybr cbf drift rks filan desen olur da cup motor sürekli yapılmaz. Motor kaldırır ama bir yerden sonra sen kaldıramazsın.
3- deneyebilirsin senin için güzel anılar biriktirecegine eminim :)

1- yapılır
2- baba ybr ile 150 km yapıyorum kaldı ki sen cup ile titreyerek ve daha yavaş süratte gideceksin. Yapılır ama senin bünye ne kadar kaldırır ? 1 2 defa bir şey değil de 10 15 den sonra gidiyoz ama yeter ya otobüsle gitsem daha iyi dersin. Şahsen ben yapmam. Ybr cbf drift rks filan desen olur da cup motor sürekli yapılmaz. Motor kaldırır ama bir yerden sonra sen kaldıramazsın.
3- deneyebilirsin senin için güzel anılar biriktirecegine eminim :)

Çok teşekkür ederim. Yorulma veya sıkılma bilmediğim için motor açısından sizlere de sormak istedim :)

Bekara avrat boşamak kolay olur. Sen hele bi çık yola. :D Birkaç sefer sonra ya büyük motor yada otobüs diyeceksin.

Ben o yolu cup motorla gittim geldim.

Yazın gidilir motora güveniyorsan ama kışın ?

Elazığ Malatyanın ayazı varya adamı dondurur:)

sen az yakan araba falan bak :)

1.rodaj en iyi uzun yolda yapilir bu isin dogrusu budur.
2. Soruna cevap , yaparsin benim ikinci motorum mobiletti sene 2001 idi bilirsiniz bunlar en fazla 70 yapar iki sene boyunca haftada en az 4 kere sikilmadan gunluk 120 km yol teperdim hic sikilmazdim.yani yaparsin o yolu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar