Cup ların Hepsindemi Aynısı ?

Merhaba Abilerim,Ablalarım beni bilmeyebilirsiniz çok online olamıyorum dersler,dershane felan derken zaman bulamıyorum Yaşım: 17 Motorum: Malesef yok Ehliyet Almadanda Olmayacak

Bugün Orta okuldakı eski arkadaşlarımla buluştum hepsinde motosiklet vardı birtek bende yoktu çok üzülmedim çünkü hepsı Cub du Hemen hemen hepsini sürdüm

Kanuni Fox 100

Mondial Snappy 100 X

Asya Turk Cub

Bunlar vardı hepsini sürdüm Kanuni Fox: da Vites geçişleri ağac dalı kırarmış gibi çat çut fakat bir sorun var gazı bıraktığın an motosiklet otomatik motor freni yapıyor bu hoşuma gitmedi ilk defa süren biri zorlanabilir gazı bırakınca motosiklet kapanıyor hiç tecrübesi olmayan biri düşebilir sevmedim pek bir - yönü daha motosiklet son gazda iken gazı bıraktığınızda 1 saniye içinde basmassanız vites geçmiyor ve motosiklet otomatik fren yapıyor hiç hiç hoşuma gitmedi pek sevmedim diyebilirim ve yavaşlarken vites düşürürseniz arka kayıyor ilk defa bir cub da gördüm normalde 10 la gidiyordum 2 den 1 e attım arkası kaydı normalde Öbür motorlarda 30-40 arasi vites düşürdügüm an arka kaymıyor ve gaz bırakınca motor freni yapmıyor Frenlemeri Süper arka fren hissi çok yok ama ön takım mütiş

Mondial Snappy 100 X görünüş ve Atiklik ile gönlümü kazandı diyebilirim çok seri bir motosiklet fakat üstüne çıkınca pek güven vermiyor diyebilirim çok cılız makina biraz kalıplı biri olsa motosiklet altında kayboluyor ve vites geçişleri çok sert çat çut ses yok diyebilirim ve gaz bırakınca anında basmanıza fazla gerek yok yanı 2-3 saniye sonra bassanızda geçiyor vites. Arka Freni Çok iyi Ön Freni Beğenmedim.

Asya Turk Cub: Tamamen görünüş ve atiklik yönünde - - - - çok eksilerde diyebilirim bunda vitesler aşırı sert çat çut ötüyor vites düşürünce arka kaymıyor frenleri çok dandik sanki fren yok abi durmuyor motor hiç güven vermiyor ilk motosikletim cup du fakat vazgeçtim HONDA CB 125 E ile başlayacagım ehliyeti aldığım zaman

İnnova ve Wing Go sürdüm ve artçı oldum ve süper Cup lar Çok Çok hoşuma gitti İnnovaya bittim zaten Vitesleri Yumşacık sanki pamuğa basıyorsun frenlemeri süper üstü diyebiliriz.

2'den 1'e atarken her motor kaydırma yapar hele ki cub motolarda daha çok yapar. Yarı otomatik olduğu için vitesler sert olablir. Devrinde kullanmalısın ve + olarak her cub motor motor frenindeyken vitesler çok zor geçer ara gazı yapmanı öneririm.

Cup alma bence git debriyajlı al cup sıkıyor bir süre sonra ayrıca mondial snapyden uzak dur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar