Cup egzoz hakkında bilgi verirmisiniz ?

Selam arkadaslar ben şu anda Mondial Tigrina ( 45 C 5385 ) Kullanıyorum Ve Egzoza Carbon Fiber yapsam yanarmı ? Ve Ne kadar TL gider bilenleri yoruma bekliyoruz :)

Edit: Bu Arada Egzozun içindeki Tek delik olan yeri tamamen kaldırdım egzozun kafasını tamamen açtım daha fazla bağırsın die :)

Abarth Egzoz almak istedim fakat 90 -200 tl arasında olduğu için hiç denemedim egzozu kestirdim başına kafa taktırdım kafanın içini tamamen söktüm gayette iyi oldu :)

npk2q.jpg

Motoru modifiye ettiğin gibi fotoğrafı da modifiye etmişsin bişey anlayamıyoruz :cherry:

Sizden İstediğim '' Egzoza Carbon Fiber yapsam yanarmı ? Ve Ne kadar TL gider '' Bu :D Modifiye ile alakalı bişi söylemedim söyledimde yani nasıl acıklıyayım bilmiyorum :D

Egzoz korumasına yaparsan tutabilir ama bütün egzoza yaparsan 2 saatte parçalanıp dökülmeye başlar. Egzozun üzerindeki boya bile zor dayanıyo sıcağa, hatta bir kış gören egzoz mutlaka paslanır, hondanın yamahanın 600'lük motorları bile böyle, çözüm yok.

Egzozda koruma yokki :D ben egzozun güzel bir görüntü almasını istiyorum açıkcası. Nasıl yapabilirim ? egzozu güzelce aliminyum folyo ile kaplasam üstüne carbon fiber çeksem ?

Tam apaçi..
Bu arada motorunun markası mondial tigrina değil kanuni tigrina.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar