- Konu Yazar
S.a cup motorunu egzantrik Zinciri gevşekliği yüzünden tamirciye bıraktım ilk bırakısim değil birkaç tamirciye gittim bu sorunla alakali Zinciri değiştirip sesi kestiğini söyledi hakikattende ses kesilmiş onnumara olmuştu iki ay sonra ses yine başladı bu sefer çok daha fazla idi bende söküp baktım Zincir çok gevşemiş yine tamirciler motoru hiç açmadan bakla eksiltip birşeyler yapıyorlar 150 lira gibide para istiyorlar bıktım artık kendim yapmaya karar verdim bir bakla eksiltip geri çektim zinciri neyse yaptım bu seferde kısa kaldı bende egzantrik zincir gergisini söküp daha rahat takarım dedim ve motorun altından gergi vidasini söküp yayı çıkarttım yaydan sonra uzun delikli ve ucunda plastik olan bir parça gelmesi gerekir Ken yayın ucunda ufacık başka uydurma bir cıvata çıktı kim bilir neler yaptı son Tamirci uğraşmamak için ben şimdi ne yapayım egzantrik Zincir gergi takımını alsam
yeni Zincir alsam kendim değiştirebilirmiyim nasıl yaparım çok araştırdım fakat detaylı Zincir değişmiş ile alakalı bir video bulamadım lütfen yardım edin tamirciler para yedirmekten bıktım
yeni Zincir alsam kendim değiştirebilirmiyim nasıl yaparım çok araştırdım fakat detaylı Zincir değişmiş ile alakalı bir video bulamadım lütfen yardım edin tamirciler para yedirmekten bıktım