çumok olarak kadirlideydik

hafta sonu kadirli mtnin samimi davetini kırmamak amacı ile kadirliye gittik. ve orada kadirli mtye motokros aşısı yaptık. aşı hemen etkisini gösterdi ve kros motor alımlarına başladılar. ilk olarak klr 650 yi kadirliye gönderdik.şimdi birkaç resimle konuyu tamamlayalım.

işte aşı alanındayız hazırlıklara başladık

yemek zamanı gelsin balıklar

gitsin sucuklar

evet aşı şovuna devam devam

bu hafta resim az idare edin.

Birde filim ekledim buyrun seyredin.

http://www.youtube.com/watch?v=r-Cws8veGf0

Son düzenleme:
beklenen kadirli resimleri geldi,crostan çok pikniğe gitmiş gibisiniz:)

Ellerine saglık kadir hocam.
şahsınızda tüm arkadaşlarımıza Hoş geldiniz sefalar getirdiniz.
gördüğünüz gibi az yol,az cross,güzel bir hava,bolca yemek,dostlarla buluşmak,samimi bir ortam,ceyhan nehrinde kuş gözlemek,çobanlar tarafından taşlanmak vs.hepsi güzeldi.:queen::queen::queen:
cross aşısı tutacak gibi.

Yok yok böyle olmuyor ya...Bi crossda ben alıcam:p:queen::queen:
Paylaşım için teşekkürler...:rendeer:

Ellerine saglık kadir hocam.
şahsınızda tüm arkadaşlarımıza Hoş geldiniz sefalar getirdiniz.
gördüğünüz gibi az yol,az cross,güzel bir hava,bolca yemek,dostlarla buluşmak,samimi bir ortam,ceyhan nehrinde kuş gözlemek,çobanlar tarafından taşlanmak vs.hepsi güzeldi.:queen::queen::queen:
cross aşısı tutacak gibi.

ahmet abi ben kötü tanıtım olmasın diye taşlamadan bahsetmemiştim saygılar.

paylaşım için teşekkürler, burdan çok zevkli bir buluşma olmuş gibi görünüyo :cat:

gerçekten çok zevkli oldu sağol.

Yok yok böyle olmuyor ya...Bi crossda ben alıcam:p:queen::queen:
Paylaşım için teşekkürler...:rendeer:

hayat endro ve krosta hiç vakit kaybetme.

Son düzenleme:
Kadirim yine esmişsiniz gadirlide tekerinize sağlık ama foto az olmadı büle gezi daha kapsamlı istiyoruz benim makine izzetrin orda dinleniyor yoksa hiç kaçırmazdım ama sağlık olsun ilerde inşallah,yolunuz farınız açık olsun dostum

güzel gezi olmuş ,haberimizin olmaması çok onur kırıcı ,tebrikler:)

dostum kambersiz düğün tabiki olmaz ama senin yeni makina bizim yollara hiç uymaz inşallah iskenderuna künefeye giderken beraber gideriz saygılar.

Kadirim yine esmişsiniz gadirlide tekerinize sağlık ama foto az olmadı büle gezi daha kapsamlı istiyoruz benim makine izzetrin orda dinleniyor yoksa hiç kaçırmazdım ama sağlık olsun ilerde inşallah,yolunuz farınız açık olsun dostum

önce senin takla kabiliyetini ölçmemiz gerek.

Son düzenleme:
Osmaniye İl Temsilcisi
Kadir abi paylaşım için teşekkürler. Aslında orda ramzeyin uçtuğu rampadan sizler ve arkadaşlar süper uçuşler yaptılar onlardan elimizde olsa da koysaydık çok daha heyecanlı olurdu ama sanırım fazla fotoğr. çeken olmamış. Bende Ahmet abiye katılıyorum, hakikaten herşey çok güzeldi.Bu arada bir tane daha kros aldık, bu hafta sonu selimle birlikte krosa çıkcaz birazda kros parkuru tespit etmeye çalışcaz abi.Aldığımız motor zealsun 200 lük abi.Yalnız tahmin ettiğin gibi motoru bizim arkadaşlardan birisi almadı, benim ortak aldı. Artık o da kroscu abi.Diğer arkadaşlar için de onların isteklerine uygun motor bulmanızı bekliyoruz abi. Bu arada klr nin alımında yardımlarınız için, zamanınızı harcayıp bizimle geldiğiniz için, yemek için, sıcak ilgi ve alakanız için çok çok teşekkür ederim. KLR bir canavar, şimdilik tıkı yok, çok sağlıklı çalışıyor abi.Yakıtla ilglide şöyle bir durum var. Adanadan krosa çıkmadan önce depoyu fulledik, krosa çıktık, arazide ne kadar gezdiğimizi siz biliyorsunuz, sonra imamoğlu kozan üzeri kadirliye geldik ve 8 litre benzinle depo tekrardan fullendi. Bu arada yolun yarısından fazlasını 90-100 bir kısmını ise 130-140 km.h. ortalamayla geldik. Değerlendirmenizi uygun bir zamanda yaparsınız abi. Selamlar, paylaşım için tekrardan teşekkürler.

Kadir abi paylaşım için teşekkürler. Aslında orda ramzeyin uçtuğu rampadan sizler ve arkadaşlar süper uçuşler yaptılar onlardan elimizde olsa da koysaydık çok daha heyecanlı olurdu ama sanırım fazla fotoğr. çeken olmamış. Bende Ahmet abiye katılıyorum, hakikaten herşey çok güzeldi.Bu arada bir tane daha kros aldık, bu hafta sonu selimle birlikte krosa çıkcaz birazda kros parkuru tespit etmeye çalışcaz abi.Aldığımız motor zealsun 200 lük abi.Yalnız tahmin ettiğin gibi motoru bizim arkadaşlardan birisi almadı, benim ortak aldı. Artık o da kroscu abi.Diğer arkadaşlar için de onların isteklerine uygun motor bulmanızı bekliyoruz abi. Bu arada klr nin alımında yardımlarınız için, zamanınızı harcayıp bizimle geldiğiniz için, yemek için, sıcak ilgi ve alakanız için çok çok teşekkür ederim. KLR bir canavar, şimdilik tıkı yok, çok sağlıklı çalışıyor abi.Yakıtla ilglide şöyle bir durum var. Adanadan krosa çıkmadan önce depoyu fulledik, krosa çıktık, arazide ne kadar gezdiğimizi siz biliyorsunuz, sonra imamoğlu kozan üzeri kadirliye geldik ve 8 litre benzinle depo tekrardan fullendi. Bu arada yolun yarısından fazlasını 90-100 bir kısmını ise 130-140 km.h. ortalamayla geldik. Değerlendirmenizi uygun bir zamanda yaparsınız abi. Selamlar, paylaşım için tekrardan teşekkürler.

verdiğin rakamlara göre çok yakmış ama o makina için normal sağlıcakla .

adana'ya selamlar.yazın uğramayı düşünüyorum.parkurda banada yer varmı?:)

Gaziantep İl Temsilcisi
Kadir abi harikasınız valla ne diyeyim ama fotolar az bu sefer yemek yemeden fotograf cekememişsınız anlaşilan :p:p abi kadirli grubunu kroscu yaptın gıttı ahmet abiyede alallım bır kros oda olsun kroscu gerci ondada enduro var abi...

Adanaya selamlar abi

yusuf kardeşim hanı siz bu hafta tarsusa gıdıyordunuz ne oldu hakkında iyi şeyler düşünmuyor Antep MT haberin olsun ::yanliss:::yanliss:::evil::::evil::

Kadir abi harikasınız valla ne diyeyim ama fotolar az bu sefer yemek yemeden fotograf cekememişsınız anlaşilan :p:p abi kadirli grubunu kroscu yaptın gıttı ahmet abiyede alallım bır kros oda olsun kroscu gerci ondada enduro var abi...

Adanaya selamlar abi

yusuf kardeşim hanı siz bu hafta tarsusa gıdıyordunuz ne oldu hakkında iyi şeyler düşünmuyor Antep MT haberin olsun ::yanliss:::yanliss:::evil::::evil::

aleyküm selam komşu merak etme ahmet abide kros siparişi verdi araştırıyoruz yusufla tarsusa gidip klr 650aldık şimdi onu kullanıyor size gelmek içinde günlerin uzamasını bekliyoruz sayagılar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harbi pikniğe gitmişsinizde bide hadi birasda motorlarla foto çekelim demişsiniz gibi olmuş :cherry:

kadir usta senin resimsiz yada az resimli gezilerine kimse alışık değil anlaşılan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar