Cümleten Selamun Aleykum..

Merhabalar.. Yaklaşık bır senedir takip ettiğim foruma kaıt olmak bu güne kısmetmiş :)
kısaca kendımden bahsetmem gerekırse; Üni. Öğrencısı ve aynı zamanda Hobi ve öğrenme amcalı motorsiklet tamircisinde calısıyorum...
KOcaeli( izmit ) liyim orjinalınde fakat sakaryada öğrencıyım..

herkeze hayırlı gunler. Saygı ve sevgilerimi sunarım :)

Aramıza Hoş Geldin.

Bende Senin gibi üniversitede bu foruma takılıyordum. O zamanlar Motor merakım başladı.
Kısa bir süre sonra Foruma üye olup , Üni-2 de ilk motorumu aldım :)

Hakkını vermek Gerek , bu forumda çok şey öğrendim. Çok kaliteli Sürücüler Var, Harika Yazılar ve Teknikler var. Sana tavsiyem Baştan aşağı bütün Forumu dolaş.

İyi Günler

Aramıza Hoş Geldin.

Bende Senin gibi üniversitede bu foruma takılıyordum. O zamanlar Motor merakım başladı.

Hakkını vermek Gerek , bu forumda çok şey öğrendim. Çok kaliteli Sürücüler Var, Harika Yazılar ve Teknikler var. Sana tavsiyem Baştan aşağı bütün Forumu dolaş.

İyi Günler
tesekkur ederm:)
Forumun kalitesine tav oldum ya zaten:)

Aramıza Hoş Geldin.

İyi Günler

Mesela ben bu mesajını okuyarak senin açtığın konulara baktım :) Nerden nereye Vay Be dedim içimden..:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin .............

Merhabalar.. Yaklaşık bır senedir takip ettiğim foruma kaıt olmak bu güne kısmetmiş :)
kısaca kendımden bahsetmem gerekırse; Üni. Öğrencısı ve aynı zamanda Hobi ve öğrenme amcalı motorsiklet tamircisinde calısıyorum...
KOcaeli( izmit ) liyim orjinalınde fakat sakaryada öğrencıyım..

herkeze hayırlı gunler. Saygı ve sevgilerimi sunarım :)

hoşgeldin foruma :) bende sakaryada öğrenciyim.. bi ara tanışalım inş :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar